1. HABERLER

  2. Türklük Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur

Türklük Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur

Türk Siyasetinde ortaya koyduğu irade ile birlikte gösterdiği Liderliğiyle de örnek teşkil eden ve 04 Nisan 1997 yılında Hakk’ın rahmetine kavuşan Başbuğ...

A+A-

Türk Siyasetinde ortaya koyduğu irade ile birlikte gösterdiği Liderliğiyle de örnek teşkil eden ve 04 Nisan 1997 yılında Hakk’ın rahmetine kavuşan Başbuğ Alparslan Türkeş ölümünün 17. Sene-i Devriyesin de Bizler, Ülkücü Hareket mensupları olarak bugün 4 Nisan’da 17 yıl önceki üzüntümüzü tekrardan yaşıyoruz. Hayatının her zerresini Türk Milletinin dirliğine ve birliğine adamış bir liderin yokluğunu derinden hissediyoruz.

Başbuğumuz;

"Ben Türk Milletini:

Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, Rüşvet, hile ile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, Ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir ekonomiye çağırmıyorum.

Türklük gurur ve şuuruna, İslam ahlak ve faziletine, Yoksullukla savaşa, Adalette yarışa, Birliğe, Kardeşliğe, kısaca; Hak yolu, Hakikat yolu, Allah yoluna çağırıyorum” diyerek Türk Milletine yol göstermiştir.

Dün O’nun yanında yer alan bizler Bugün O’nun yolunda gidiyoruz.

17 yıldır yokluğunu hissettiğimiz Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Bey’i Rahmet, Minnet ve Şükranla bir kez daha anıyorum. Ruhu Şad, Mekân-ı cennet olsun.

Hüseyin OPRUKÇU

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.