1. HABERLER

  2. Özgüven: Üçlü olalım, güçlü olalım!

Özgüven: Üçlü olalım, güçlü olalım!

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde köy gezilerine devam ediyor. Gittiği her köyde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Adayı...

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları çerçevesinde köy gezilerine devam ediyor. Gittiği her köyde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Adayı Özgüven, “ Üçlü olalım, güçlü olalım” diyor.

 

Seçim çalışmaları çerçevesinde önceki akşam üç ayrı köyü ziyaret eden AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve beraberindeki heyet yoğun ilgiyle ve çiçeklerle karşılandı.

 

İlk olarak Âşıklar Köyü, sonra Tatlıkuyu Köyü ve en son Adabağ Köyünü ziyaret eden AK Parti Teşkilatı köylülerin yoğun sevgisiyle karşılanıyorlar. AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, köylülere hitaben yaptığı konuşmalarında, gidilen köyün ihtiyaçlarının ne olduğunun önceden belirlendiğini ve bu yönde analizlerin yapıldığını söylüyor. Köy halkının istek ve arzularının ne olduğunu, köy gençlerinin dileklerini tek tek dinleyen Özgüven, kendisi bizzat not alıyor ve yapılabilecekleri tek tek anlatıyor. Yapamayacakları hiçbirşeyin altında imzalarının olmadığından bahseden Özgüven, tek vaadinin samimiyet, içtenlik ve dürüstlük olduğunu kaydetti.

 

Ziyaret ettiği her köyde AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Cem Zorlu’nun söylediği “Üçlü olalım, güçlü olalım” sloganını hatırlatan Özgüven, merkezi yönetimin AK Parti, Konya Büyük Şehir Belediyesinin AK Parti ve Ereğli Belediyesinin AK Parti olması ile birlikte Ereğli’nin hizmet yağmurunu tutulacağını ifade etti. 44 Milyon bütçeye sahip Ereğli Belediyesinin ekonomik açıdan hizmet üretebilmesi adına önünün kapalı olduğunu hatırlatan Özgüven, “ Konya Büyükşehir Belediyesi Ereğli Belediyesinin toplam bütçesi olan 44 milyon liraya bir tesis yapıyor. 30 Mart seçimleri ile Ereğli Belediyemizi de AK Parti’ye kazandırırsak emin olunki Büyük Şehir Belediyesinin Ereğli’ye hizmetleri sınırsız olacaktır” dedi.

Yoğun tempoda köy ziyaretlerine devam eden Özgüven’e Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarından Ali Yaşar Candan, Bülent Nacak ve Ahmet Can ve birçok ismin de eşlik ettiği görülüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.