1. HABERLER

  2. EREĞLİ’NİN SOSYAL BELEDİYECİLİĞE İHTİYACI VAR

EREĞLİ’NİN SOSYAL BELEDİYECİLİĞE İHTİYACI VAR

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve CHP Ereğli ilçe teşkilatı, seim çalışmaları kapsamında gittikleri köylerde...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ve CHP Ereğli ilçe teşkilatı, seim çalışmaları kapsamında gittikleri köylerde coşku ile karşılanıyor. Gidilen köylerde vatandaşların tercihleri, büyük oranda CHP’den yana.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, Ereğli genelinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında Ereğli halkı tarafından ilgi ile karşılanıyor. Kent merkezinde gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde vatandaşların, Ereğli’nin sosyal demokrat belediyeciliğe ve CHP anlayışına ihtiyacının olduğunu belirtmesi, Ereğli’de CHP umutlarının yeşerdiğini gösteriyor.

Konu ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan CHP Ereğli ilçe teşkilatı Başkanı Fatih San, “Bugüne kadar gittiğimiz köylerde, vatandaşlarımız tarafından ilgi ile karşılandık. Halkımızın büyük bölümü, Ereğli’nin CHP belediyeciliğine ihtiyacının olduğunu söylüyor. Bu da bizleri memnun ediyor. Ereğli’de yerelde 15 yıldır iktidarda olan partilerin Ereğli’yi ne kadar geriye götürdüklerinin vatandaşlar tarafından görülmesi ve fark edilmesi de bizleri ayrıca memnun ediyor” dedi.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı ise, seçim çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini kaydetti ve “Ereğli halkı Ereğli’nin sosyal demokrat belediyecilikten bu yana gelişemediğini görmüş durumda. Bu da bizleri memnun ediyor. Belediye Başkanı olduğumuzda yapacağımız hizmetlerle Ereğli halkının umutlarını boşa çıkarmayacağız. Ereğli halkının elini uzatması ile de seçimleri alacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.