1. HABERLER

  2. Özgüven,Basın Mensupları İle Yemekte Buluştu

Özgüven,Basın Mensupları İle Yemekte Buluştu

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven basın mensupları ile Yemekli basın toplantısında bir araya geldi. Partisi tarafından geçtiğimiz...

A+A-

AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven basın mensupları ile Yemekli basın toplantısında bir araya geldi. Partisi tarafından geçtiğimiz hafta Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğini ifade eden Özgüven, aday olduğu süreçten buyana gerek sivil toplum kuruluşları gerekse halkın tebriklerini kabul ettiğini dile getirdi. Parti içi koordinasyon toplantılarının devam ettiğini belirten Özgüven, adaylık beratını teslim aldıktan sonra sahaya ineceklerini kaydetti.

10 yıldır Ereğli’ye Gıda, Tarım ve Hayvancılık alanında hizmet ettiğini ve adaylığı ile birlikte Ereğli halkı tarafından büyük teveccüh gördüğünü anımsatan Özgüven, Ereğli’nin mevcut konumu itibari ile kabuğuna sığmayan, kabuğunu kırması gereken bir şehir olduğunu anımsattı.

Yapılmayacak, yerine getirilmeyecek hiçbir vaat ve projede imzalarının olmayacağını dile getiren Özkan Özgüven, “Uçuk kaçık, ayağı yere basmayan ve yapılması mümkün olmayan hiçbir sözümüz olmayacak. Kimseyi boş beklentiye sokmayacağız. Ereğli Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin de imkânlarını kullanarak hak ettiği noktaya gelecektir. Ereğli’yi zirveye taşıyan AK belediyecilik olacaktır” dedi.

Özkan Özgüven, kumla siyaset yapan, kum dökerek hizmet eden bir belediye anlayışı değil, yaptıkları asfaltla, döşemelerle, parke taşlarla övünen bir belediyecilik anlayışını yeniden Ereğli’ye kazandıracaklarını dile getirdi. Yapacakları her hizmette, her projede Ereğli halkının görüşlerine başvuracaklarını hatırlatan Özgüven, “ Bir meydan yapılacaksa ismini biz değil, Ereğli halkı verecek. Ereğli halkının görüşlerini önemseyeceğiz. Önemsemek zorundayız” diyerek Ulu Cami çevresinde yapılan meydan çalışmalarında ciddi sorunlar olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.