1. HABERLER

  2. Özgüven’den Davutoğlu’na Kutlama

Özgüven’den Davutoğlu’na Kutlama

“HAYIRLI OLSUN”Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun...

A+A-

“HAYIRLI OLSUN”

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven,  AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun ismini açıklamasının ardından bir  kutlama mesajı yayımladı.

Ülkemizin yetiştirdiği en önemli siyasetçilerinden birisinin Davutoğlu olduğunu söyleyen Başkan Özgüven, Davutoğlu’nun Türkiye ve mazlum ülkeler için bir şans olduğunu ve bu şansın en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Konyalı bir hemşerimiz olarak bu gelişmelerin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Özgüven, Türkiye’nin 26. Başbakanı olacak Davutoğlu’nun siyaset sahnesinin en önemli aktörlerinden birisi olduğunu kaydederek, “Sayın Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu yapmış olduğu başarılı çalışmalar dış politikada çağ atlatmış, ülkemizin yurt dışında takdir edilmesi ve saygı görmesinde önemli rol oynamıştır. Engin kişiliği, bilgi, birikim ve tecrübesi yanında sevecen, samimi ve mütevaziliği ile sadece Türkiye’de değil dünyanın tüm ülkelerinde sevilen ve saygı gören bir kişiliktir. Ülkemize değer katan, önemli izler bırakan Sayın Bakanımızın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olarak aday gösterilmesi bizleri büyük bir mutluluğa sevk etmiştir.

12. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan demokratikleşme ve reformların, kalkınma ve ekonomik iyileşmeleri aynı kararlılıkla sürdüreceğine inandığımız sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na görevinde başarılar dilerim” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.