1. HABERLER

  2. Yıldırım Beyazıt Camii Minaresi Hizmete Açıldı

Yıldırım Beyazıt Camii Minaresi Hizmete Açıldı

Ereğli Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları ile Yıldırım Beyazıt Camii minaresi hizmete açıldı.Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye...

A+A-

Ereğli Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkıları ile Yıldırım Beyazıt Camii minaresi hizmete açıldı.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşgın ve Müftü Yusuf Eseroğlu ile cemaatin katıldığı program çerçevesinde ilk olarak Cuma namazı kılındı akabinde Yıldırım Beyazıt Camii minaresi hizmete açıldı.

Müftü Eseroğlu’nun duaları ve kesilen kurbanın ardından kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, “Belediye Başkanımız Özkan Özgüven şehir dışında olduğu için bugün aramızda değil. Kendilerinin selamlarını iletiyorum. İlçemizdeki tüm camilerimize Belediye olarak imkanlar ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Minaresi olmayan Yıldırım Beyazıt Camimizin minaresi için gerek Belediyemiz gerekse halkın destekleri ile başlatılan çalışma tamamlandı ve bugün hizmete açıldı hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaymakam Şakir Erden ise ihtiyacı hissedilen bir eksikliğin giderildiğini kaydederek, “Yıldırım Beyazıt Camii minaresinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.