1. HABERLER

  2. ÖZKAN ÖZGÜVEN’E SEVGİ SELİ

ÖZKAN ÖZGÜVEN’E SEVGİ SELİ

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Orhaniye Köyünde köy sakinleri tarafından sevgi seline boğulan Özgüven havai fişeklerle karşılandı.Seçim...

A+A-

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği Orhaniye Köyünde köy sakinleri tarafından sevgi seline boğulan Özgüven havai fişeklerle karşılandı.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarına Orhaniye Köyü ile devam etti. Köy sakinleri tarafından sevgi seline boğulan Özgüven, vatandaşlardan önce desteklerini sonra ise dualarını istedi. Köy kahvesinde vatandaşlara hitap eden Özgüven, AK Parti iktidarının belediyecilik anlayışından geldiğini söyleyerek, vatandaşa en kaliteli belediye hizmetlerinin AK kadroların oluşturduğu belediyeler tarafından verilebileceğinin altını çizdi.

Büyükşehir Yasasının tüm Türkiye’de olduğu gibi Ereğli’de de büyük katma değerler oluşturacağını ifade eden Özgüven, yasa ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin bütçesi ile Ereğli’ye tarihte yapılmayan hizmetlerin yapılacağını kaydetti. “ Üçlü Olalım, Güçlü Olalım” sloganı ile yola çıktık” diyen Özkan Özgüven, bu ülkenin koalisyonlardan çok sıkıntılar çektiğini ve artık akılcı davranmanın zamanının geldiğini dile getirdi. AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak lügatinde vaat olmadığını hatırlatan Özgüven, verilen her sözün kayıt altına alındığını ve gerçekleştirileceğini söyleyerek, “Allah nasip eder başkan seçilirsek bir diğer seçimlerde verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gururu ile karşınıza çıkacağız. Birileri gibi vaatlerinin altında kalmayacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile mahalleye dönüşen köylerin hiçbir problemi kalmayacağını anımsatan Özgüven, içme suyu problemlerinin öncelik taşıdığını belirterek, kanalizasyon, parke taş, köy konakları, lokaller, sosyal faaliyet alanlarının rutin belediyecilik hizmetleri ile vatandaşlarla buluşturulacağını kaydetti.

Hiçbir şart ve koşulda yörecilik yapmayacaklarının altını çizen Özgüven, Ereğli Belediyesine bir işçi alımı olacaksa bu Orhaniye’den de, Çiller’den de ve Aziziye’den de olacağını kaydetti. Ereğli’de işsizlik problemlerinin işsiz gençlerin bulundukları yerde yapacakları mikro projelerle çözüleceğini de kaydeden Özgüven, Orhaniyeli vatandaşlardan desteklerini istedi.

Özgüven ve beraberindeki heyet daha sonra ise Tahta Köprü’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.