1. HABERLER

  2. Pancar yetiştiricilerine 105 milyon ödenecek

Pancar yetiştiricilerine 105 milyon ödenecek

Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Milletvekili Cem Zorlu Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasını ziyaret etti.Seçim çalışmaları kapsamında...

A+A-

Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Milletvekili Cem Zorlu Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşları ile STK’ları ziyaret eden hız kesmeden devam AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Konya Milletvekili Cem Zorlu Şeker Fabrikası ziyaretlerinde pancar yetiştiricilerine 105 milyon lirayı bulan pancar bedeli ödemelerinin tamamının önümüzdeki 3-4 günlük süreçte ödeneceğini kaydetti.

Ziyarette Fabrika Müdürü Süleyman Büker ve kısım müdürleri ile bir araya gelen Özkan Özgüven ve Cem Zorlu fabrikanın faaliyetleri konusunda bilgi aldı. Ereğli Şeker Fabrikasının gerek kent ekonomisine gerekse üreticilere sağladığı katma değer ile ilçenin lokomotifi konumunda olduğunu ifade eden Özgüven, fabrikanın çevre şeker fabrikaları arasında üretim kapasitesi ve karlılık açısından önemli bir potansiyele de sahip olduğunun altını çizdi.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Fabrika Müdürü Süleyman Büker ise, fabrika olarak sezonu kapatmak üzere olduklarını dile getirdi.

-Şoför esnafının sorunları çözülecek-

Ziyaretlere devam eden Özkan Özgüven’in bir diğer durağı ise Ereğli Şeker Nakliyecileri Kooperatifi oldu. Şeker nakliyecileri Kooperatifini ziyaret ederek Kooperatif Başkanı Osman Ceylan ve şoför esnafı ile bir araya gelen Özgüven, zor ve meşakkatli meslek dalı olan şoförlüğün toplumun ulaşımı ve taşımacılık manasında önemli bir yere sahip olduğunu dile getirdi.

Önemli bir mesleği icra eden şoför esnafının daha iyi şartlar altında hizmet edebilmeleri adına gerek Konya Büyükşehir Belediyesi, gerekse Ereğli Belediyesi olarak yapılması gereken her türlü işi yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Şeker Nakliyecileri Kooperatifinin Şeker Fabrikası ile yaşadığı bir takım sıkıntılardan da haberdar olduklarını dile getiren Özgüven, sorunların çözülmesi için gerekli irtibatların sağlanacağını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.