1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Park halindeki otomobil alev alev yandı!
Park halindeki otomobil alev alev yandı!

Park halindeki otomobil alev alev yandı!

Ereğli ilçesinde evinin önünde park halindeki bir otomobilde başlayan yangın müstakil evin çatısına sıçraması sonucu hasara yol açtı.

A+A-

Park halindeki otomobil alev alev yandı!

Ereğli ilçesinde evinin önünde park halindeki bir otomobilde başlayan yangın müstakil evin çatısına sıçraması sonucu meydana gelen yangın evde hasara neden olurken, araçtan ise geriye yanmış demir yığını kaldı.

Olay, Cinler Mahallesi eski Karaman yolu üzerinde Ayhan Arıkaymak’a ait evin önün de park halinde ki otomobil ’in şase alması sonucu adeta cayır cayır yanarken sıçrayan alevler ise evin çatısında büyük oranda zarara neden oldu. Ayhan Arıkaymak’a  ait 42 V 5156 plakalı otomobilin şase yapması yla alev aldı. Araçta başlayan yangın binaya sıçradı ve Arıkaymak’a ait müstakil evde yaşanan yangın da adeta faciadan dönüldü.

Yapılan İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Söndürülen yangın da otomobil ile araç sahibine ait ev zarar gördü.

Ayhan Arıkaymak isimli vatandaşa ait evde yaşanan bu üzücü olayda komşuların uyarısı üzerine aracının yandığını fark ettiğini belirten Arıkaymak, Yangın’ın araçtan binaya sıçradığını ve evlerinin çıkan yangında büyük oranda zarara neden olduğu belirtildi. Sabahın kör uykusunda yaşanan bu üzücü olay sonrası büyük bir tehlike atlatan Arıkaymak ailesi itfaiye ekiplerinin yangının daha fazla büyümeden kontrol altına alarak söndürdüğü yangın sonrasında araçtan geriye ise yanmış bir demir yığını kalırken evinde çatısında hasar oluştu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bizler ’de Ayhan Arıkaymak ve ailesine geçmiş olsun diyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.