1. HABERLER

  2. Ramazan Şenliklerine İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Ramazan Şenliklerine İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Geleneksel Ramazan etkinliklerini Ereğlililere yaşatmak adına düzenlenen Ramazan Şenliklerinin dördüncü gününde de vatandaşlar şenlik alanına akın...

A+A-

Geleneksel Ramazan etkinliklerini Ereğlililere yaşatmak adına düzenlenen Ramazan Şenliklerinin dördüncü gününde de vatandaşlar şenlik alanına akın etti.

Ereğli Belediyesi ile Efekt Ajans organizasyonunda düzenlenen Ramazan Şenliklerinin dördüncü gününde de Oğuz Ata Sosyal Tesisleri binlerce Ereğliliye ev sahipliği yaptı. Birbirinden güzel animasyon gösterileri, Hacivat Karagöz sahnesi, Tahta Bacak, Ateş Yutan, Sihirbaz ve Meddah gibi geleneksel oyunların beğeniye sunulduğu programa Ereğlili vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Geleneksel oyunların yanı sıra geleneksel lezzetlerinde ücretsiz olarak dağıtıldığı şenliğin dördüncü gününde Grup Otağ tarafından verilen konserle Ereğlililer felekten güzel bir gün çaldı. Ereğlililerin her şeyin en güzeline layık olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “ Vatandaşlarımıza güzel bir Ramazan geçirmelerini sağlamak amacı ile çıktığımız bu yolda halkımızın takdirini aldığımızı düşünüyorum.

İlerleyen günlerde etkinliklerimize konuk olacak birbirinden güzel isimler ile değerli Ereğli halkımızın daha hoş vakit geçireceğini düşünüyor, tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.