1. HABERLER

  2. Ereğli Mahalle İftarlarında Buluşuyor

Ereğli Mahalle İftarlarında Buluşuyor

Mehmet Akif, Fatih ve Aydınlar Mahallesinin binlerce sakini Ereğli Belediyesinin düzenlediği mahalle iftarlarının dördüncüsünde bir araya geldi.Ereğli...

A+A-

Mehmet Akif, Fatih ve Aydınlar Mahallesinin binlerce sakini Ereğli Belediyesinin düzenlediği mahalle iftarlarının dördüncüsünde bir araya geldi.

Ereğli Belediyesi ile Huzur Eğitim Kültür ve Sanat Derneği Aşevi’nin organizasyonunda düzenlenen mahalle iftarlarının bugünkü durağı Mehmet Akif, Fatih ve Aydınlar Mahalleleri sakinlerinin katılımı ile Mehmet Akif İlkokulu bahçesi oldu. Binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşen mahalle iftarlarının bu organizasyonunda da Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Agâh Taşkın ve Zühal Savaş vatandaşları yalnız bırakmadı.

Düzenlediği mahalle iftarları ile Ereğli Belediyesinin milli ve manevi değerlerin korunması ile yardımlaşma ve dayanışma duygusunun hakim olması açısından önemli bir misyon yüklendiğini ifade eden vatandaşlar, aynı andan yüzlerce, binlerce vatandaşın bir arada iftar sevincini paylaşmasına vesile olan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e teşekkür etti.

Vatandaşlar bu ve bu tarz faaliyetlerin gelecek yıllarda da artarak devam etmesini istediklerini sözlerine eklediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.