1. HABERLER

  2. Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanı ve Ekibi Ak Parti’de

Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanı ve Ekibi Ak Parti’de

Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanı Ömer Süllü ,Yönetim Kurulu Üyeleleri , Ve Saadet Partisinden  Belediye Başkanlığı A.Adaylığını Açıklayan...

A+A-

Saadet Partisi Ereğli İlçe Başkanı Ömer Süllü ,Yönetim Kurulu Üyeleleri , Ve Saadet Partisinden  Belediye Başkanlığı A.Adaylığını Açıklayan Yusuf Kocadağ Ve Birçok Katılımcı İle Beraber  Ak Parti Ye Katılım Sağladılar.

Ak Parti İlçe Binasında Yapılan Toplu İmza Töreni İle Söz Alan Saadet Partisi Eski İlçe Başkanı  Ömer Süllü : Bugün  Burda Saadet Partisinden İstifa Ederek Ak Parti Ye Geçmiş Bulunuyoruz.  Ben Ve Ekibim Bu Kararın Hayırlara Vesile Olacağına İnanıyoruz. Ak Parti Çatısı Altında Siyasi Hayatımıza Nasip Olursa Burda Devam Edeceğiz. İnşallah Hayırlı Hizmetlere  İmzayı Burada Atacağız.  Gönül Kardeşlerimiz İle Bu Çatı Altıda Toplanmamız Ereğli ‘Miz  Ve Bizler Adına Çok Büyük Bie Mutluluk Kaynağıdır. Diyerek Sözlerine Son Verdiler.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Ömer Eğer İse Yaptığı Açıklama İle Ömer Süllü Ve  Ekibine Ak Partiye Yaptıkları Bu Katılım İle Teşekkür Ediyorum. İnşallah Beraber Bu Hayırlı Hizmet Yolunda Omuz Omuza Davamızı Beraber Yürüteceğiz . Ereğli’ye Yakışan Ne İse Ne Gerekiyorsa Onun Çaba Ve Gayretindeyiz .  Tekrar Burdan Ömer Süllü Kardeşime Ve Ekibine Teşekkür Ediyorum Hayırlı Uğurlu Olsun İnşallah .Diyerek :  Yapılan İmza Töreni İle Ömer Süllü Ve Ekibi Resmi Olarak Ak Partiye Geçiş Yaptılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.