1. HABERLER

  2. Sağlık Toplantısı Ereğli’de Yapılıyor

Sağlık Toplantısı Ereğli’de Yapılıyor

Sağlık alanında yapılan e- sağlık başta olmak üzere yeniliklerin ve Aile Hekimliği çalışmalarının değerlendirileceği toplantı için Ereğli’de...

A+A-

Sağlık alanında yapılan e- sağlık başta olmak üzere yeniliklerin ve Aile Hekimliği çalışmalarının değerlendirileceği toplantı için Ereğli’de buluşan İl Sağlık Müdürü ve yanındaki heyet Ereğli Belediye Başkanlığını da ziyaret etti.

 

Ereğli Başkan Vekili Hacı Öğütlü’yü makamında ziyaret eden Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Müdür Yardımcıları Dr. Bahattin Akyürek, Dr. Talat Gök, Dr. Mehmet Doğrul, Halk Sağlığı Şube Müdürü Dr. Yusuf Kaymak, Selçuklu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Özüdoğru, Karatay İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Seher, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Lütfi Saltuk Demir, Müdür Yardımcısı Ömer Ünsal, Ereğli’de yapılacak toplantı öncesi ilçedeki ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ettiler.

Yapılan Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getiren Belediye Başkan Vekili Hacı Öğütlü, Ereğli’nin büyük bir kent olduğunu ve her alanda olduğu gibi sağlık alanında da önemli ihtiyaçların duyulduğunu dile getirerek, özellikle Doktor atamalarında Ereğli’nin gözardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.