1. HABERLER

  2. Şehircilik Ayında Belediyeyi Ziyaret

Şehircilik Ayında Belediyeyi Ziyaret

Kasım ayının şehircilik ayı olması sebebiyle Ereğli Özel Merve Şahika İlkokulu 2.sınıf öğrencileri, Ereğli’nin marka bir şehir olması yönünde...

A+A-

Kasım ayının şehircilik ayı olması sebebiyle Ereğli Özel Merve Şahika İlkokulu 2.sınıf öğrencileri, Ereğli’nin marka bir şehir olması yönünde ilçeye önemli hizmetler sunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ettiler.

Okul Müdür Yardımcısı Ali Öner ile öğretmen Hasan Şirin eşliğinde Oprukçu’yu ziyaret eden öğrenciler şehircilik adına yapılan Belediye hizmetlerine dair Başkan Oprukçu’ya sorular yöneltirken,bir öğrencinin “ Seçimlerde tekrar başkan olacak mısınız ? “ sorusuna Başkan Oprukçu,” Peki sen bana dua edecek misin ? “ sorusuyla karşılık verdi ve Oprukçu bu sorunun yanıtına şöyle devam “ Sizler bana dua ederseniz,Allah duanızı kabul eder.Ben de sizlere hizmet etmeye devam ederim “ dedi.

Öğrenciler şehircilik bakımından yapılan çalışmaların yanı sıra bazı taleplerini de dile getirdiler.Ereğli’deki atıl binalarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında merak edilen sorular yönelten öğrencilere Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,4 yıldır kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçede bulunan virane haldeki 700’e yakın atıl binaların yıkımının gerçekleştirildiğini ,burada amacın insanların can güvenliğini sağlamak ve görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmak olduğunu kaydetti.

“ Ereğli’nin şehir olması için neler yapıyorsunuz ? “ sorusuna ise Oprukçu;” Ereğli kent olsun,şehir olsun diye gece gündüz çok çalışıyoruz.Ereğli’nin şehir olması bakımından bu çalışmalarımızda çok da mesafe aldık.Caddeleriyle,bulvarlarıyla,meydanlarıyla ve ortak kullanım alanlarıyla ,yeşil alanlarıyla Ereğli muhteşem bir olsun diye gayret ediyoruz.Çok kısa zamanda da Ereğli Vilayet olsun,İl yapsınlar diye bekliyoruz” dedi.Belediye Başkanı Oprukçu bu arada 24 Kasım öğretmenler gününü de kutlayarak ,”İyi ki varsınız.İyi ki Ereğli’mizin ve Türkiye’mizin geleceğini dokuyorsunuz.Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyorsunuz.Sizlerin varlığınız daim olsun “dedi. Öğrenciler ,Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun verdiği hediyelerle ve gülen yüzlerle ayrıldılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.