1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ŞEHRİMİZE HİZMET EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIMIZDIR
ŞEHRİMİZE HİZMET EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIMIZDIR

ŞEHRİMİZE HİZMET EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIMIZDIR

Ereğli Belediyesi yıllardır hizmet götürülmeyen bölgelerdeki sıkıntıları bir bir çözüme kavuşturuyor.  Altyapısı biten bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarına devam eden

A+A-

       Ereğli Belediyesi yıllardır hizmet götürülmeyen bölgelerdeki sıkıntıları bir bir çözüme kavuşturuyor.  Altyapısı biten bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarına devam eden Fen İşleri Ekipleri yaklaşık 50 yıldır Cinler Mahallesi’nde asfalt yapılmayan bölgenin asfalt çalışmasını tamamladı. Yapılan hizmetten dolayı mahalle sakinleri memnuniyetlerini ifade ettiler.

         “50 yıllık hasretimize son veren Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun’” diyen mahalle sakinleri mutluluklarını dile getirdiler.

dsc_8067.jpg

        Belediye’nin asli görevlerinden birinin de asfalt çalışmaları olduğunu belirten Başkan Özgüven: “ 2017 asfaltlama çalışmalarımızı hızlandırdık. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfalt çalışmalarını bitirerek hemşehrilerimize daha yaşanabilir estetik kent kimliği oluşturuyoruz. Yıllarca bu bölgenin asfalt hizmeti almamış olması gerçekten üzücü bir durum. Üç yıldır şehrimizin fiziki hizmetler noktasında kangren haline gelmiş bölgelerinde sıkıntıları çözmek için ekiplerimizle yoğun mesai harcıyoruz.  Ereğli’ye hizmet bizim için bir mutluluk kaynağıdır. Hizmet noktasında ayrım yapmaksızın her vatandaşımızın Belediye hizmetlerinden yararlanabilmesi için canla başla çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın Allah razı olsun dilekleri bizim en büyük kazancımız. Bize güvenen halkımızın desteğiyle şehrimize hak ettiği hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

dsc_8072.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.