1. HABERLER

  2. “Sığ Düşünceci Siyaseti Bırakın”

“Sığ Düşünceci Siyaseti Bırakın”

CHP İLÇE BAŞKANINA ÇAĞRI : SİZDE PARTİ OLARAK ÖZÜRLÜ YURTTAŞLARIMIZA KATKIDA BULUNUN, DESTEK OLUN. ÇOK İSTİYORSANIZ ENGELLİLERE YAPACAĞIMIZ YARDIMLARI...

A+A-

CHP İLÇE BAŞKANINA ÇAĞRI : SİZDE PARTİ OLARAK ÖZÜRLÜ YURTTAŞLARIMIZA KATKIDA BULUNUN, DESTEK OLUN. ÇOK İSTİYORSANIZ ENGELLİLERE YAPACAĞIMIZ YARDIMLARI CHP'NİN ÖNÜNDE BİRLİKTE TÖREN YAPARAK DAĞITALIM.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil’in bazı internet siteleri ve yerel basında yer alan açıklamalarına sert tepki göstererek, “sığ düşünceleri bırakın, engelliler üzerinden siyaset yapmayın” dedi.

Özgüven, yaptığı açıklamada, “Ereğli’de bazı internet siteleri ve yerel basında CHP İlçe Başkanının şov kokan bir açıklaması olmuştur. Bu açıklamayı üzülerek takip ettim. Biz hiçbir zaman şova dönük hizmet yapmadık. Hele hele engelliler üzerinden asla yapmadık, yapmayız da. Kaymakamlık (SYDV), Belediye ve Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından gerçekleştirilen bir program dahilinde yapılan küçük bir programın bu kadar büyütülmesine anlam veremedim. Projedeki araçların Kaymakamlık ya da Belediye önünde dağıtılması çok önemli değildir. Ast olan projenin amacına ulaşmasıdır. Bu projede önemli olan 5 engelli kardeşimizin ekmek kapısıdır. Engellilerin topluma kazandırılması, onların toplumun parçası olduğu gerçeğini AK Parti İktidarı hatırlamış ve engellilere yönelik projelerle onların ufkunu açmıştır. Sadece laf üreterek siyaset yapanlar her seçim dönemi sandığa gömülmüşlerdir. Acaba siz CHP İlçe Teşkilatı olarak hangi zaman bu engelli kardeşlerimizin yanında ya da programlarında oldunuz. Sizi gören var mıydı?” dedi.

Belediyenin siyasi bir parti değil hizmet kurumu olduğunu söyleyen Özgüven, “Biz sadece hizmetlerimizle ön planda olmayı ve halkımıza hizmet sunmayı hedefliyoruz. Yapılan açıklamayı talihsiz buluyorum. Bundan sonra bu tür sığ ve basit eleştirilere cevap verecek kadar vaktimde yok” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.