1. HABERLER

  2. Gergin Kongrede, MHPAksoyla Yola Devam Dedi

Gergin Kongrede, MHPAksoyla Yola Devam Dedi

Ereğli Belediye Kültür Merkezinde yapılanMilliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı için yapılan kongre geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.Kongreye...

A+A-

Ereğli Belediye Kültür Merkezinde yapılanMilliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı için yapılan kongre geniş bir katılım ile gerçekleştirildi.

Kongreye MHP Milletvekilleri Faruk Bal, Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek, Delegeler ve parti üyeleri katıldı. Kongrede konuşan Faruk Bal: AK Parti Hükümetinin Adalet ve Kalkınmadan yoksun bir parti olduğunu belirterek, Türkiye’nin MHP iktidarı ile birlikte şahlanacağını ifade etti. Ereğli’de birlik ve beraberlik içerisinde bir seçime daha gittiklerini hatırlatarak, İlçe Başkan Adayı İrfan Aksoy Ülkücü hareketin Ereğli’de ki temsilcileri olarak bu bayrağı en iyi şekilde taşıma çaba ve gayreti içerisinde olduklarını, bundan sonraki süreçte de bu düşünce ile yollarına devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

Mhp İlçe teşkilatının yeni yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Özulucan, Hayrettın Başer, Murat Çakır, Yalçın Yıldırım, İbrahim Erdoğan, Mustafa Zengin,Galip Büke,Selami Dursun,İbrahim Sulak,Bünyamin Işık,İrfan Taş,Yusuf Özmen,Harun Akman,İlkay Aladağ,İsa Yıldız,H.Ali Gökçe, Mehmet Bayburt olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.