1. HABERLER

  2. “Sıkıntılı bir yılı bitiriyoruz”

“Sıkıntılı bir yılı bitiriyoruz”

anlamda sıkıntılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Yeni yılda halkımızın içerisinde yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasını yaradandan...

A+A-

anlamda sıkıntılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, “Yeni yılda halkımızın içerisinde yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasını yaradandan niyaz ediyorum” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy 2014 yılına girerken yeni yıl mesajı yayımladı. Aksoy yazılı olarak yayımladığı mesajında şöyle dedi;

Ereğli başta olmak üzere ülkemiz siyasi ve ekonomik anlamda büyük bir imtihan vermiş ve bu imtihan sonucunda telafisi imkansız olayların içerisinde kendisini bulmuştur. Mevcut iktidarın hatalı dış politikalarının yanı sıra, özellikle bölücülüğe pirim veren iç politika yanlışlıklarının hat safhaya ulaştığı 2013 yılını geride bırakırken, ekonomik anlamda ortaya atılan rüşvet ve yolsuzluk iddiaları da bu yıla damgasını vurdu.

Bütün bu sıkıntıları hak etmeyen yüce milletimizin umut ediyorum ki, 2014 yılında tüm bu olumsuzluklardan arınmış, mutlu ve müreffeh yarınlara umutla bakan toplum haline gelmesini yüce Mevlam’dan niyaz ediyorum. İşçisi, memuru, asgari ücretlisi, çiftçisi, kısacası köylüsü ve şehirlisi olarak ekonomik bunalım içerisine sokulan, bankaların kölesi haline getirilen yüce Türk Milletini siyasi anlamda da boynu bükük hale getirenlerden hesap sorulacağı 2014 yılının başta Ereğli halkı olmak üzere, tüm Türk ve İslam alemine refah, huzur ve mutlu yarınlar getirmesini diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.