1. HABERLER

  2. Yeni Yıl Yeni Umut

Yeni Yıl Yeni Umut

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 2014 yılının başta Ereğli olmak üzere ülkemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Her yeni...

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 2014 yılının başta Ereğli olmak üzere ülkemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Her yeni yıl, yüreklere yeni umutlar taşır” dedi.

 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yayımladığı yeni yıl mesajında; üzüntüleri ve sevinçleri ile bir yılı daha geride bırakırken, yeni ümitlerin yeşereceği, beklentilerin ve isteklerin artacağı yeni bir yılı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Oprukçu, yeni yıl mesajında şunları söyledi;

“Geçmişle bugün arasında, değişen dünya koşulları yönünden büyük farklılıkların yaşandığı yeni bir dönemin içine girmiş bulunuyoruz. Milletimizin içine düştüğü belirsizlik ve güvensizlik sarmalı, binlerce yıldır dimdik ayakta duran varlığımızı ne yazık ki sorgulanır bir hale getirmiştir. Bu nedenledir ki, milletimiz yarınından emin olmayan bir ruh haline girmiştir. Beklentimiz ve dileğimiz; önümüzde ki yıllarda geçmişteki yanlış politikaların ve hatalı uygulamaların bir daha tekrarlanmamasıdır.

Ereğli açısından baktığımızda ise, 2009 yılında göreve geldiğimiz andan itibaren birçoklarının hayal bile edemeyeceği övünç dolu başarılara imza attık. 2014 yılı da inanıyorum ki bir önceki yıldan daha başarılı projeler ve hizmetlerle hayat bulacaktır. Bizimle birlikte bu hedefe ulaşmak için canla başla çalışan yol arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum. 2014 yılı için hedef projelerimizi hazırlıyoruz. Daha kalıcı hizmetlere ve başarılı çalışmalara imza atabilmemiz için, hazırladığımız çalışmalarda Ereğli halkıyla birlikte gelecek dönemlerimizi düşünerek yeni hedefler üretmemiz gerektiğinin bilincini hiç unutmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Belediye olarak yaptığımız çalışmalarla yetinmiyoruz. Tüm yaşatılmak istenen sıkıntılara inat, sosyal, çevreci ve yatırımcı belediyecilik yolunda çizdiğimiz hedefleri gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz

Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının Ereğli için önemli bir hizmet yılı daha olacağını belirterek, tüm hemşerilerimin yeni yıllarını kutluyor, 2014 yılının Ereğli’miz, ülkemiz ve milletimiz için başarı, huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde geçmesini Rabbülaleminden niyaz ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.