1. HABERLER

  2. Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Yenilendi

Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Yenilendi

Türk Yerel Hizmet Sendikası ve Ereğli Belediyesi arasındaki görüşmelerin sonunda varılan mutabakat neticesinde imzalanan 12 aylık Sosyal Denge Tazminatı...

A+A-

Türk Yerel Hizmet Sendikası ve Ereğli Belediyesi arasındaki görüşmelerin sonunda varılan mutabakat neticesinde imzalanan 12 aylık Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi yenilendi.

Ereğli Belediyesinde görev yapan memur personele yapılan zam ile ilgili sözleşme imza töreni Belediye Başkanlık makamında gerçekleşti. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve Türk Yerel Hizmet Sendikası Konya Şube Başkanı Ali Bayraktar arasında gerçekleşen imza töreni ile birlikte belediyedeki memurlara maaş artışı yapılmış oldu.

Yapılan sözleşme ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Oprukçu;” Personelimizin maaşlarının iyileştirilmesi ve daha sağlıklı bir gelir temin edebilmeleri bakımından Türk Yerel Hizmet Sendikası ile sosyal denge tazminatını 1 yıl önce imzalamıştık.O sözleşmemizi bu yıl artırarak yeniliyoruz.Bundan sonra personelimiz her ay 100 TL. sosyal denge tazminatı alacak.Ayrıca bayramlarda da 200 TL. bayram harçlığı alacak.Bu sözleşmenin hem Türk Yerel-İş Hizmet Sendikasına hem de Belediye çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Konya Şube Başkanı Ali Bayraktar ise yaptığı konuşmada, “Yasanın çıkmasının hemen ardından Sayın Belediye Başkanı ile sürdürdüğümüz görüşmelerin meyvesini bugün burada almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sözleşmenin imzalanarak yenilenmesi sürecinde emeklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız olmak üzere başkan yardımcılarına ve kurum yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu sözleşme ile memurlarımız bir yıl boyunca maaş harici 100 TL’lik bir ek gelire sahip olmuş olacaklar “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.