1. HABERLER

  2. Sosyal Sorumluluk Projeleri Artacak

Sosyal Sorumluluk Projeleri Artacak

Aile ve Sosyal Politikalar Konya İl Müdürü İzzet Güneş ve Ereğli İlçe Müdürü Osman Tezcan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret...

A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar Konya İl Müdürü İzzet Güneş ve Ereğli İlçe Müdürü Osman Tezcan Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Ereğli Belediyesinin ortak proje üreterek hayata geçirilmesi görüşüldü.

Aile ve Sosyal Politikalar Konya İl Müdürü İzzet Güneş, Ereğli Belediyesi ile ortak proje hazırlamak ve hayata geçirmek istediklerini söyleyerek, “Yaşlılara, kadınlara, çocuklara, engellilere yönelik yapılacak her türlü projelerde Ereğli Belediyesi ile ortak projede yer almak istiyoruz. Bu konuda sayın Başkanın hassasiyetini çok iyi biliyoruz. Kendisi her zaman bu tür projelerde ileri de olmayı hedeflemiş ve bu hedefini yansıtmıştır. Önümüzdeki süreçte farklı ve farklı olduğu kadar özel projelerde Belediyemiz ile işbirliği içinde olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığın son yıllardaki uygulamaları ile Türkiye’de hizmet kalitesinin her kesime değer kazandırarak arttığını ifade ederek, Belediye olarak Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Ereğli’de birçok projeyi hayata geçirmek istediklerini, bu projelere Aile ve Sosyal Politikalar Konya İl Müdürlüğünden de destek beklediklerinisöyledi.

Evde Bakım Hizmeti, Kanser tedavisi gören hastaların ulaşım sorunlarının giderilmesi, engelli bireyi olan ailenin engelli bireye gündüz bakılması için bakım evi gibi konularda proje gerçekleştirdiklerini belirten Özgüven, bu projelerin desteklenmesi noktasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün taleplerine olumlu cevap verdiğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.