1. HABERLER

  2. Suriyeli Öldüren Suriyeliler, Ereğli’de Yakalandı

Suriyeli Öldüren Suriyeliler, Ereğli’de Yakalandı

Suriyeli Cinayet Şüphelileri, Ülkelerine Kaçmak İsterken Ereğli’de Yakayı Ele Verdiler.Konya’da meydana gelen kavgada,Suriye uyruklu Mustafa Hachalil,...

A+A-

Suriyeli Cinayet Şüphelileri, Ülkelerine Kaçmak İsterken Ereğli’de Yakayı Ele Verdiler.

Konya’da meydana gelen kavgada,Suriye uyruklu Mustafa Hachalil, merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi'ndeki evinin açık penceresinden içeri baktığı iddia edilen Suriye uyruklu kişilerle tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olaya, ağabeyine misafirliğe gelen Mahmud Hachalil de (34) karıştı. 4 çocuk babası Mahmud Hachalil, bıçakla yaralandı.

Ağır yaralı halde olay yeri yakınındaki Şehit Topel Polis Merkezi'ne giderek yardım isteyen Hachalil, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Konya’da meydana gelen ölüm olayının şüphelisi, Ereğli ve Konya Polisinin yapmış olduğu istikbari çalışma sonucunda dün akşam, Adana Konya Karayolu üzeri Ereğli Karaman çevre yolu yol kavşağında yapılan uygulama çalışmasında Suriye plakalı bir otomobil de arkadaşlarıyla birlikte zanlı, Ereğli Polis Ekipleri tarafından ele geçirildi.

Konya’da işlenen cinayet’in zanlısı, Ereğli Polisi tarafından göz altına alınırken, şüpheli Konya cinayet masası bürosu ekipleri tarafından sorgulanmak üzere Konya’ya götürüldü.

Suriye Sınırına Gitmek İsterken Ereğli’de Yakalandılar

Olay yeri çevresinde inceleme başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya karıştıklarını belirledikleri Can B., Emin B., Abdo B. ve Ahmet B.'yi gözaltına aldı. Polis, yapılan sorgulama ve araştırma sonucu olayda bıçağı kullandığı öne sürülen Aslan B. ve kardeşi Muhammed B.'yi de yakalamak için çalışma başlattı. Sınıra gidip, oradan Suriye'ye kaçmak isteyen iki kardeş, dün gece Konya-Adana karayolu Ereğli girişinde Suriye plakalı bir araçta yakalandı.

6 şüpheli bugün Konya’da adliyeye sevk edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.