1. HABERLER

  2. Ereğli’de Görev’den Alınan Müdürler Eylem Yaptı

Ereğli’de Görev’den Alınan Müdürler Eylem Yaptı

Eğitim Sen, Türk Eğitim Sen ve Eğitim İş Sendikalarına bağlı okul müdürleri, öğretmenler ile emekli öğretmenler ve öğretmen olmayan vatandaşlardan...

A+A-

Eğitim Sen, Türk Eğitim Sen ve Eğitim İş Sendikalarına bağlı okul müdürleri, öğretmenler ile emekli öğretmenler ve öğretmen olmayan vatandaşlardan oluşan grup,Esnaf Sitesi önünde toplandı.

Grup adına açıklamada bulunan Eğitim Sen Başkanı Serdar Alan, Eğitim sisteminde yapılan tüm olumsuzluklara karşı buradayız. Biz aynı gemideyiz, aynı ülkenin toprakları içinde mücadele ediyoruz, aynı çalışmaları yürütüyoruz. Daha düne kadar müdürler kurulu toplantılarında Ereğli’nin başarısı ile övünenler, Konya’da Ereğli’nin birinci olduğunu söyleyenler bu başarıda emeği olan eğitim emekçisi okul müdürü arkadaşlarımızı hiçe saymışlardır. Buna müsaade mi edeceğiz, buna dur demeyecek miyiz dedi.

Daha sonra grup slogan atarak esnaf sitesi önünden kaymakamlık binasına doğru yürüdü. Kaymakamlık binası önünde polis engeli ile karşılaşan eylemciler, burada bir basın açıklaması yaptılar.

Hükümet konağı önüne siyah çelenk bırakan eylemci temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çıktılar. Burada onları Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen karşıladı.

Eylemci temsilcileriyle görüşen Rahim Çimen, Müdürlük görevlendirmeleri için gerçekleştirilen süreç bakanlığın almış olduğu karar gereğidir, süreç devam etmektedi dedi.

Eylemci temsilcileri Rahim Çimen’e taleplerini içeren bir dosya sundular. Rahim Çimen eylemci temsilcilerine teşekkür ederek doğal hakları olduğunu belirtti ve dosyayı aldı .

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.