1. HABERLER

  2. SÜT TOPLAMA ARAÇLARININ MUAYENESİ BAŞLADI

SÜT TOPLAMA ARAÇLARININ MUAYENESİ BAŞLADI

Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce Konya İli Süt Eylem Planı çerçevesinde süt toplama araçlarının muayenesine başlanmıştır.Konuyla...

A+A-

Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce Konya İli Süt Eylem Planı çerçevesinde süt toplama araçlarının muayenesine başlanmıştır.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe müdürü Orhan SOYLU, “Konya İl Hıfzısıhha Kurulu Kararlarına istinaden İlimiz ve İlçemiz genelinde uygulanacak olan Süt Eylem Planı Çerçevesinde İlçe Müdürlüğümüzce 9 Ekim 2014 tarihinde süt toplayıcılarına yönelik düzenlediğimiz bilgi toplantısının akabinde bu hafta itibariyle İlçe Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından süt toplama araçlarının muayene ve kontrollerini eski buğday pazarında gerçekleştirmeye başladık.” Dedi ve muayene sonucunda uygun olan süt toplama araçlarına çiğ süt toplama izin belgesi veya soğuk çiğ süt toplama izin belgesinin verileceğini belirtti.

Bu izin belgelerini alan araçlara Mobil Takip Sisteminin takılacağını ifade eden İlçe Müdürü Orhan SOYLU, İlçe Müdürlüğü tarafından 1 Aralık 2014 tarihinden itibaren izin belgesi olmayan ve Mobil Takip Sistemi takılmayan süt toplama araçlarının süt toplamalarına izin verilmeyeceğini vurguladı.

Orhan SOYLU ayrıca bu hafta boyunca İlçe Müdürlüğüne müracaat etmeyip muayenesini yaptırmayanlara yönelik önümüzdeki haftada kontrollerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.