1. HABERLER

  2. DHA HABER EKİBİ, ERMENEKTE KAZA YAPTI 2 YARALI

DHA HABER EKİBİ, ERMENEKTE KAZA YAPTI 2 YARALI

Doğan haber Ajansının Fedar ekiplerinden olan Tolga Yanık ve otomobilde bulunan muhabir Akif Özdemir ermenekte geçirdikleri kazada yaralandı.9 gündür Haber...

A+A-

Doğan haber Ajansının Fedar ekiplerinden olan Tolga Yanık ve otomobilde bulunan muhabir Akif Özdemir ermenekte geçirdikleri kazada yaralandı.

9 gündür Haber takibi için bulundukları Ermenekteki maden ocağındaki,haber takibinde bölgede yaptıkları haberlerle kamuoyunu bilgilendiren gazeteci arkadaşlarımız geçirdikleri bu üzücü kazada yaralandılar,

Alınan bilgiye göre, maden ocağında yürütülen kurtarma çalışmalarını takip eden DHA Konya muhabiri Tolga Yanık'ın kullandığı 34 TM 6272 plakalı otomobil, Karaman-Ermenek karayolunda, işçilerin mahsur kaldığı maden ocağı yakınlarında uçuruma yuvarlandı.

Kazada yaralanan Tolga Yanık ile otomobilde bulunan diğer Adana muhabiri Akif Özdemir, hastaneye kaldırıldı. Yanık ve Özdemir'in hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizler de gözlerini budaktan esirgemeyen gazetecilik sevgisiyle görevlerini ifa eden yağmur çamur, soguk kış demeden, Ermenek dağlarında Toroslar da haber yaparak madencilerin sesi olmaya çalışan meslektaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve kalplerimizin onlarla olduğunu belirterek DHA camiasına meslektaşlarımıza Ereğli DHA Temsilcisi Atilla Atmaca, Ereğli Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesi çalışanları olarak geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.