1. HABERLER

  2. Yatırımcılara Belediyeden Destek

Yatırımcılara Belediyeden Destek

Aslen Ereğlili olan İstanbul Ticaret Odası Eski Başkanlarından İş adamı Murtaza Çelikel’den Ereğli’ye Büyük Yatırım.İş adamı İş adamı Murtaza...

A+A-

Aslen Ereğlili olan İstanbul Ticaret Odası Eski Başkanlarından İş adamı Murtaza Çelikel’den Ereğli’ye Büyük Yatırım.

İş adamı İş adamı Murtaza Çelikel Türkiye de ki Köklü İş adamlarıyla bir araya gelerek Ereğli ye yatırım yapılması noktasında bir toplantı gerçekleştirdi.Yapılan toplantının ardından Ereğli ye gelen İş adamları İş adamı Halil Ercan’ın Önderliğinde İlçemizdeki Tarım Faaliyetleri konusunda gezerek bilgi aldılar.

Yapılan İncelemeler Ardından Ereğli’ ye gelen iş adamları ilçemizde yetişebilen bitki, meyve, sebzenin tarımından başlayarak bitkisel yağlar, aspir yağı ve gıda boyası ile Türkiye de ilk defa meyve ve sebzeleri kurutup toz haline getirmek istedikleri söylediler. Proje koordinatörü Ömer Kaymakçalar yaptığı açıklamada Ereğli ye yapılacak bu yatırımların tahmini olarak 20 milyon dolarlık bir yatırım olacağını söylerken, güneş enerjisi santralinin de Ereğli ye kurulacağını sözlerine ekledi.

Ereğli belediye başkanı Özkan Özgüven ise yaptığı açıklamada “ Ereğlimiz de inşallah tarımsal ürünlerin değerlenip, katma değer oluşturularak en üst seviyede bölgeye ekonomik ve istihdam olarak katkı sağlayacağını özellikle hemşerimiz Murtaza Çelikel beyin girişimleri ile yapılacak olan yatırımların ilçemize büyük katkı sağlayacaktır dedi. Özgüven Ereğli Belediyesi olarak Yatırım yapacak olan herkese kapımız açıktır elimizden gelen ney ise yapmaya hazırız, başta İş Adamı Murataza Çelikel bey olmak üzere emeği geçen herkesi bu projeden dolayı tebrik eder. Ereğlimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim ” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.