1. HABERLER

  2. Temiz Bir Ereğli İçin

Temiz Bir Ereğli İçin

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı cadde ve sokakları temizleyen ekiplerin araç, gereç ve temizlikte kullanılan makineleri yenilendi. Ereğli...

A+A-

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı cadde ve sokakları temizleyen ekiplerin araç, gereç ve temizlikte kullanılan makineleri yenilendi.

 

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezindeki cadde ve sokakları temizlediği araçlar yenilendi. Cadde ve kaldırımlarda temizlik işlerini gerçekleştiren ekiplerin çöp araçları, süpürgeler ve makineleri yenilenirken, kent merkezinin daha temiz kalması için vatandaşların ellerindeki izmarit, kağıt ve benzeri çöplerini çöp sepetlerine atmaları uyarısı yapıldı.

Havaların ısınmasıyla birlikte kent merkezinde yoğunlaşan yaya trafiği ile birlikte temizlik işlerine bağlı ekiplerin mesaisinde de artış oldu. Kentin işlek cadde ve kaldırımlarında temizlik hizmetlerini yürüten Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kullandığı temizlik araçlarında yenilemeye gidildiğini ifade eden yetkililer, daha temiz bir Ereğli için vatandaşların temizlik konusunda daha duyarlı davranmaları çağrısında bulundular.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise belediye personelinin kullandığı bütün araç ve gereçlerin yenilendiğine dikkat çekerek, “Bizim dönemimizde belediye hizmetlerinde kullanılan araç ve gereçler yenilenirken, bir çok hizmet aracına ise takviye yapıldı. Bu sayede rekor seviyede hizmet üretilmesine katkı sağladık. Bu yenileme çalışmalarının bir sonucu olarak cadde ve kaldırımlarda temizlik hizmetini yürüten ekiplerin kullandığı araç ve gereçlerde de bir yeniliğe gittik. Daha önce araç filomuza dahil ettiğimiz temizlik fillerinin yanı sıra, şimdide kullanılan temizlik araçları, süpürgeler ve makinelerde yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Belediye olarak kentin daha temiz ve yaşanabilir olması için her alanda yürüttüğümüz çalışmaları temizlik alanında da gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın da yaşadığı ortamın daha temiz olarak kalması için ekiplerimize yardımcı olmalarını rica ediyoruz. Caddelerimizin ve kaldırımlarımızın daha temiz halde kalması için ellerindeki çöpü rastgele atmak yerine yol boyunca yerleştirilen çöp kutularına atmaları bile bunu sağlamaya yetecektir. Unutulmamalıdır ki, bu temizliği yapanlarda Ereğli’nin insanıdır, çocuklarıdır. Daha güzel bir Ereğli için yaşıyorsak, bunu birlikte sağlamalıyız” şeklinde konuştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.