1. HABERLER

  2. Toros’ta Kanalizasyon Çalışmaları Sürüyor

Toros’ta Kanalizasyon Çalışmaları Sürüyor

Toros Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Özel Sağlık Meslek Lisesi’nin kanalizasyon ana hat çalışmaları sürüyor. Ereğli Belediyesi Su ve...

A+A-

Toros Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Özel Sağlık Meslek Lisesi’nin kanalizasyon ana hat çalışmaları sürüyor.

 

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Toros Mahallesi’nde sürdürülen kanalizasyon ana hat yapım çalışmaları devam ediyor. Toros Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Özel Sağlık Meslek Lisesi’nin kanalizasyon ana hat döşeme çalışmalarının hızla devam ettiği bilgisi verilirken, bu yıl rekor seviyede su ve kanalizasyon yapım ve yenileme çalışmalarına imza atıldığı dile getirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, belediye olarak bu dönem su ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları konusunda önemli oranda bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “İlçe merkezi başta olmak üzere köy ve kasabalarımıza kadar uzanan bir alt yapı çalışmasını gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde ise bu çalışmayı biraz daha geliştirerek köylerimizin alt yapı ile ilgili sorunlarını kökten çözerek kalıcı yol ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Özellikle ekiplerimizin Kuzukuyusu’na kadar uzanan bir içme suyu alt yapı çalışmalarını tamamladığını göz önüne alırsak belediye olarak daha neleri hayata geçireceğimizi vatandaşlarımız çok daha iyi anlar.

Yeni yapılan ve Toros Mahallesi’nde bulunan Özel Sağlık Meslek Lisesi’nin kanalizasyon sorununu ekiplerimiz ana hat yapımı ile gidermesi ile birlikte özellikle Toros Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz alt ve üst yapı çalışmalarına bir yenisine daha eklemiş olduk. Ekiplerimiz bu yıl rekor seviyede alt yapı çalışmalarına imza atarak halkımıza daha fazla hizmet götürmenin mutluluğunu yaşamışlardır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.