1. HABERLER

  2. Başbakan Erdoğan Bilim Merkezi’ni İnceledi

Başbakan Erdoğan Bilim Merkezi’ni İnceledi

             Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan...

A+A-
             Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye’nin TÜBİTAK destekli ilk Bilim Merkezi’ni inceleyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’ten bilgi aldı. Başbakan Erdoğan, Konya Bilim Merkezi’nin son derece modern ve örnek bir bina olduğunu ifade etti.

 

Barış Kartalı projesi kapsamında havadan ihbar ve kontrol uçağının, Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine giriş töreni için Konya’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, törenin ardından Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilim Merkezi’ni gezdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan ve Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ile Türkiye'nin TÜBİTAK destekli ilk Bilim Merkezi’ne gelen Başbakan Erdoğan’ı burada öğrenciler karşıladı.

Bilim Merkezi’nde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve yetkililerden bilgi alan Başbakan Erdoğan, bilim sergilerini ve deneyleri inceledi. Başbakan Erdoğan, son derece modern ve örnek bir bina olan Konya Bilim Merkezi’nin en fonksiyonel ve en güzel bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Başbakan Erdoğan çıkışta ise, kendisini bekleyen öğrencilerle sohbet ilçe belediye başkan adayları ve AK Parti Konya Kadın Kolları üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.