1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ticaret Bakanı Bolat: Siyasi istikrar olursa, ekonomi daima yükselir
Ticaret Bakanı Bolat: Siyasi istikrar olursa, ekonomi daima yükselir

Ticaret Bakanı Bolat: Siyasi istikrar olursa, ekonomi daima yükselir

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Ereğli’ye geldi.

A+A-

Ticaret Bakanı Ömer Bolat; Ereğli’de Şeker Fabrikası önünde Ak parti ilçe başkanı Zübeyir Dursun ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Ak Parti Ereğli ilçe başkanlığına ziyarette bulunan Bakan Bolat, burada Ak parti ilçe başkanı Zübeyir Dursun, Ak parti geçmiş dönem milletvekillerinden Abdullah Çetinkaya, milletvekili adaylarından Burhanettin Sevencan, Ak parti Konya il başkanı Hasan Angı, Ak parti kadın kolları başkanı Özlem Keçeci ve partililer tarafından karşılandı. Daha sonra Ereğli’de esnaf ziyaretinde bulunan Bolat, ardından Ereğli belediye başkanlığına ziyarette bulundu. burada Başkan Oprukçu ve belediye personeli tarafından çiçeklerle karşılanan Bolat sonrasında MHP Ereğli ilçe başkanlına ziyarette bulundu. Burada MHP ilçe başkanı Musa Yılmaz tarafından Bakan Bolat’a çiçek takdim edildi. MHP ilçe başkanlığında Başkan Oprukçu MHP il başkanı Remzi Karaarslan ve MHP milletvekili adaylarından Bilal Yiğit’te karşılamaya eşlik etti. Ereğli’de gerçekleşen Bakan Bolat’ın son programı, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasından gerçekleşen toplantı oldu. Burada, STK temsilcileriyle yapılan toplantıya ilçe Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Ticaret odası başkanı Mahmut Özkoç ve çok sayıda sanayici ve STK temsilcisi katıldı.

Ticaret Bakanı Bolat burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

Bolat, "Siyasi istikrar olursa, güven olursa, ekonomi daima yükselir. Ekonomi yükselince, halkımız rahat eder, satın alma gücü artar, refah düzeyi artar, işsizlik azalır, ihracatımız gelişir. Şimdi artık çalışma zamanı, iş yapma, üretme, ihracat yapma, yatırım yapma zamanı. Bu noktada her şey elhamdülillah gayet açık ve müspet olumlu seyrediyor" dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, baba ocağı Konya'nın Ereğli ilçesine geldi. AK Parti İlçe Başkanlığı, MHP İlçe Başkanlığı, Ereğli Belediye Başkanlığı ve esnafı ziyaret eden Bakan Bolat, Ticaret ve Sanayi Odası'nda iş insanlarıyla bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zor seçiminin geride kaldığını belirten Ömer Bolat, siyasi istikrara vurgu yaptı. Bakan Bolat, şunları söyledi:

"28 Mayıs akşamından itibaren ülkemizde ciddi bir rahatlama meydana geldi. İnsanlar seçimin gerginliği ve belirsizliğini geride bırakmanın rahatlığıyla ileriye yönelik umutla, güvenle bakmaya başladılar. 6 gün geçmeden Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı. Hamdolsun vatandaşlarımız parti ayırt etmeksizin bu kabineye ve Cumhurbaşkanımıza güvenlerini ve yüksek beklentilerini gösterdiler. Bunu görmekten de büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çünkü siyasi istikrar olursa, güven olursa, ekonomi daima yükselir. Ekonomi yükselince, halkımız rahat eder, satın alma gücü artar, refah düzeyi artar, işsizlik azalır, ihracatımız gelişir. Şimdi artık çalışma zamanı, iş yapma, üretme, ihracat yapma, yatırım yapma zamanı. Bu noktada her şey elhamdülillah gayet açık ve müspet olumlu seyrediyor. İstikrar ve güven, ekonomimizin inşallah ülkemizin iki sihirli kavramı. Biz istikrarı ve güveni kaybetmediğimiz sürece, daima ileriye, yükseğe doğru tırmanacağız. Bundan hiç şüphemiz yok. Halkımız, yeni hükümetimize güvenmeye devam etsinler."dedi.

hemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide.jpg

hemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide-001.jpg

hemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide-002.jpg

hemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide-003.jpghemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide-004.jpg

hemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide-005.jpg

hemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide-006.jpg

hemsehrimiz-bakan-bolat-ereglide-007.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.