1. HABERLER

  2. KARAPINAR

  3. Traktör taşıyan tır devrildi sürücüsü yaralandı
Traktör taşıyan tır devrildi sürücüsü yaralandı

Traktör taşıyan tır devrildi sürücüsü yaralandı

Konya’nın Karapınar İlçesinde, Traktör taşıyan tır devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı, tır’da bulunan 3 traktör hurdaya döndü.

A+A-

Kaza, Konya Adana Karayolu üzeri Karapınar ilçesi Akören Mahallesi Ötügen mevkiinde meydana geldi. Tunahan T. idaresindeki 42 AIT 058 Plakalı traktör yüklü tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan tır karayoluna sırt üstü devrildi. Kazada tır sürücü yaralanırken tırda yüklü olan traktörler karayolu üzerine ve şarampole savruldu. Kazada tır sürücüsü Tunahan T. yaralandı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı tır sürücü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karapınar Ereğli Karayolu bir süre araç trafiğine kapanırken araçlar tarla yollarından ve karayolundan kontrollü olarak gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

dsc-9148-001.jpgdsc-9219.jpgdsc-9221.jpgdsc-9202.jpgdsc-9154.jpgdsc-9162.jpgdsc-9179.jpgdsc-9196.jpgdsc-9186.jpgdsc-9167.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.