1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ticaret odası Ziraat bankasıyla protokol imzaladı
Ticaret odası Ziraat bankasıyla protokol imzaladı

Ticaret odası Ziraat bankasıyla protokol imzaladı

​​​​​​​Ziraat Bankası ile Ereğli Ticaret Odası Arasında Ticari Mal Alım-Satımlarında Kolay Finansman İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ziraat Bankası  işbirliği ile 10 Aralık 2020 tarihinde işbirliği protokolü kapsamında  ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı sağlamak, büyük bir tedarik zinciri kurmak amacıyla, ‘’Güvenli Ticaret Sistemi :Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansman Ürünü'' projesi hayata geçirildi.

Söz konusu ürün ile Ziraat Bankası'nın üye işyeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulacak, böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturulabileceklerdir.

Ayrıca sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapabileceklerdir. Böylece, alıcılar ürün ve hammaddeye  daha hızlı ulaşabilecek, alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak ve iş süreçlerinde sadeleşme ile etkin maliyet yönetimi sağlanacağı öğrenildi.

Bu kapsamda Ereğli Konya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut ÖZKOÇ ve Ziraat Bankası Bölge Müdürü Faruk BİŞİREN’in katılımları ile Ticari Mal Alım-Satımlarında Kolay Finansman İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı.

Ereğli Konya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç imza sonrası yaptığı açıklamada, İmzalamış olduğumuz bu Protokolün ülkemize, üreticimize, tüccarımıza, ve tüketicimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz ifadelerinde bulundu.

dsc_2176.jpg

2-389.jpg

3-338.jpg

4-255.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.