1. HABERLER

  2. Toplumu Kirlilikten Kurtardın”

Toplumu Kirlilikten Kurtardın”

Ereğli’de esnaflık yapan bir gurup Başkan Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek gazino ve içkili mekanların kent dışına çıkarılmasıyla ilgili...

A+A-

Ereğli’de esnaflık yapan bir gurup Başkan Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek gazino ve içkili mekanların kent dışına çıkarılmasıyla ilgili olarak teşekkür ettiklerini belirterek, “Toplumu kirlilikten kurtardın başkan teşekkürler” dedi.

Ereğli Belediyesi’nin geliştirdiği bir proje olan İçkili Mekan ve Eğlence Yerleri’nin kent dışına çıkartılması toplumun önemli bir kesiminde takdir toplamaya devam ediyor. Görüntü ve ses kirliliğinin bu proje ile önüne geçildiğini belirten esnaf heyetinin sözcülüğünü yapan Yakup Kaleli, “Bu ziyaretimiz kesinlikle siyasi bir görüş içermiyor. Ancak gazinoların kent dışına çıkarılacağı sözünü tutan Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’ya bir teşekkür ziyareti niteliği taşıyor” dedi.

Yakup Kaleli, bu görüşün sadece kendilerine ait olmadığını, toplumun önemli bir kesiminin hislerine tercümanlık yaptıklarını dile getirerek, “Bakın Ereğli’nin en merkezi bölgelerinde bulunan bu gazino ve eğlence mekanları nedeniyle halkımız rahatsızlık duyuyor ve insanlarımız belli saatlerden sonra sokağa bile çıkamıyordu. Bu eziyetin önüne geçilebileceğini tahmin bile edemiyorduk. Ancak Başkan Oprukçu bu sözünü yerine getirerek toplumu görüntü ve ses kirliliğinden temizlemiş oldu. Kendisinden Allah razı olsun. Bu ziyaretimiz ile Ereğli halkına kazandırılan ve kazandırılacak önemli hizmetler konusunda belediyenin çalışmalarını toplumun her kesiminde yakinen takip edildiğini göstermek istedik. Ereğli adına yapılacak her olumlu hizmetin ve adımın yanındayız ve destekleyicisiyiz. Okullara ve camilere yapılan hizmetler de önemli hizmetler arasında yer alıyor, ancak en önemlisi Ereğli’yi gazinolardan arındırılması projesidir” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaretin çok manidar ve önemli olduğunu belirten Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Hizmet halkalarını çok önemsiyorum. Toplum mühendisliğinin beklide en önemli parçası bu halkalardır. Allah hepinizden razı olsun. Tabiki bize bu görevi lütfeden Allaha ve Ereğli halkına şükürler olsun. Biz yaptığımız her işte hakka ve halka hesap vermenin yükünü taşıyarak gerçekleştiriyoruz. Yapılan hizmet halk adına yapıldığı için halkın temsilcilerinin bunu takdir etmesi bizlere daha bir şevk vermektedir. Ereğli sizlerle güzel, bu güzelliğe hizmet etmek ise neredeyse ibadet yapmak kadar değerli. Önümüzdeki dönemlerde de inşallah sizlerin gayret ve istekleri ile daha da yaşanabilir bir Ereğli’yi imar etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceği ve sizlerin takdirini kazanmayı sürdüreceğiz” dedi.

Esnaf heyeti daha sonra yanlarında getirdiği Kuran-ı Kerim’i öperek Başkan Oprukçu’ya takdim ettiler. Başkan Oprukçu ise hediyelerin en güzelini öperek teslim aldı ve heyete teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.