1. HABERLER

  2. Toros’a Hayat Veriliyor

Toros’a Hayat Veriliyor

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri başta olmak üzere bütün birimler TOKİ evlerinin de içerisinde yer aldığı Toros Mahallesi’ne hizmet akışını...

A+A-

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri başta olmak üzere bütün birimler TOKİ evlerinin de içerisinde yer aldığı Toros Mahallesi’ne hizmet akışını sürdürmeye devam ediyor.

 

Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Toros Mahallesi Umut Sokağa bağlı bölgede içme suyu alt yapısı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yerleşim alanlarındaki yoğunluğu nedeniyle son 4 yıl içerisinde belediye hizmetlerinin tamamından yararlanan Toros Mahallesi ve sakinleri, alınan bu hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, belediye hizmetlerini mahalle ve köy ayrımı yapmadan belli bir program çerçevesi içerisinde yerine getirdiklerini ifade ederek, “Biz belediyecilik hizmetlerini belli bir cadde ile sınırlamadan vatandaşlarımızın ihtiyacı olan her alana yayarak sürdürmenin çaba ve gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İçerisinde yüksekokul, Fen Lisesi, öğrenci yurtları ve TOKİ Evlerinin de bulunduğu Toros Mahallemiz bu yeni yapılanma süreci içerisinde yoldan yeşil alana, göbek çalışmalarından yer altı hizmetlerine kadar çok sayıda belediye hizmeti alan önemli bir mahallemiz oldu. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın bütün isteklerini göğsümüzü gere gere yerine getirdiğimizi söylemekte bir sakınca görmüyoruz. Önümüzdeki dönem bu bölge için yeni projelerimizi hayata geçirmeye başladığımızda Toros mahallesinin en önemli sosyal alanlardan biri haline getirildiğini de bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız görmüş olacak” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.