1. HABERLER

  2. TUDESS Deri Açıldı

TUDESS Deri Açıldı

Ereğli’de deri çanta, cüzdan ve kemer imalatı üzerine bir ilk olan ve birçok ulusal firmaya fason üretim yapan TUDESS, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden,...

A+A-

Ereğli’de deri çanta, cüzdan ve kemer imalatı üzerine bir ilk olan ve birçok ulusal firmaya fason üretim yapan TUDESS, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başkan Yardımcısı Zühal Savaş, İŞKUR Müdürü Sait Eker, Kamu Kurum ve Kuruluşların amirlerinin katılımı ile açıldı.

Programın açılışında konuşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak en çok sıkıntı yaşadıkları taleplerden birinin de işsizlik sorunu olduğunu dile getirdi. Özgüven, Ereğli’nin istihdamı artıran işletmelere ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Bu anlamda şimdilerde sayısı 35′i bulan ileriki süreçte de 150′yi bulacak olan TUDESS Firmasının istihdam bazında önemli bir potansiyeli yakalayacağına inandığını hatırlatan Başkan Özgüven, istihdamın artırılmasına yönelik çalışmalarını sürdüren TUDESS Firmasına teşekkür etti. Ereğli Belediyesi olarak istihdama yönelik projeler yaptıklarını da dile getiren Özgüven, bununla paralel olarak Belediye bünyesinde Strateji Geliştirme Koordinatörlüğü kurulduğunu kaydetti.

 Kaymakam Erden ise 30-35 kişi kapasite ile başlayan işyerinin kapasitenin artacağına inandığını söyledi. Burada çalışanların kendi işi gibi işlerine sahip çıkması gerektiğini belirten Erden, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Özkan Özgüven, TUDESS Firması yetkililerine istihdamı arttırdığı için şükran plaketi takdim etti. Daha sonra işyeri dualar eşliğinde kurdele kesilerek hizmete açıldı ve işyeri gezildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.