1. HABERLER

  2. Başkan Özgüven Fatih Parkı İçin Talimatı Verdi

Başkan Özgüven Fatih Parkı İçin Talimatı Verdi

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Çukurhan Civarı esnafları ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.Sabah mesaisine esnaf ziyaretleri ile başlayan...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Çukurhan Civarı esnafları ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

Sabah mesaisine esnaf ziyaretleri ile başlayan Başkan Özkan Özgüven geleneğini bozmadı. 30 Mart Mahalli İdareler seçimi ile birlikte yoğun tempo ile çalışmalarına devam eden Özgüven, Ereğli esnafını da ihmal etmiyor. Sabah mesaisine Çukurhan civarı esnaflarını ziyaret ederek başlayan Özgüven, çevre esnafının sıkıntılarını dinledi ve problemlerin çözümü noktasında gerekli birimlere talimat verdi.

Çukurhan bölgesinin Ereğli’nin merkezi olması nedeni ile kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan             Özgüven, bu bölgenin sıkıntılarının kendileri için öncelik arz ettiğini ve bu sıkıntıların kısa bir zaman zarfında çözüme kavuşturulacağını dile getirdi. Konuşmasında esnaflarında belediye hizmetlerine katkı sağlamasının kendilerini rahatlatacağını belirten Özgüven, bu anlamda herkesin taşın altına elini koyması gerektiğine dikkat çekti.

Fatih Parkı İçin Çalışmalar Başlatılacak

Fatih Parkı için güzel bir proje hazırlığında olduklarını Çukurhan esnafları ile paylaşan Özgüven, projenin kısa bir süre içerisinde hayata geçeceğini. projenin hayata geçmesi ile birlikte söz konusu parkın daha güzel ve modern bir görünüme kavuşacağını kaydetti.

Esnafların Fatih Parkı ile ilgili taleplerini de dinleyen Özgüven, esnafın parkın altına iki katlı otopark teklifini de olumlu değerlendirerek, teklifin üzerinde çalışılması için Belediyenin gerekli birimlerine talimat verdi. Özgüven konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Ereğli Belediyesi olarak halkımızın, esnaflarımızın, memurumuzun ve işçimizin hizmetkârıyız. Her zaman olduğu gibi bugünde esnaflarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik.

Sıkıntıların çözüme kavuşması noktasında da Belediyemizin gerekli birimleri çalışmalara başlayacak. Bundan sonraki süreçte esnaflarımızla ve halkımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.