1. HABERLER

  2. Uzman Çavuş’a Arkadaşlarından Son Görev

Uzman Çavuş’a Arkadaşlarından Son Görev

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş İçin Birliğinde Tören Düzenlendi.dün Akşam Geçirdiği Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş...

A+A-

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş İçin Birliğinde Tören Düzenlendi.

dün Akşam Geçirdiği Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Fatih Kurt için görev yaptığı birliği olan Ereğli İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında Askeri Tören düzenlendi.

Ereğli Jandarma Bölük Komutanlığında düzenlenen törene Konya İl Jandarma Alay Komutanı Albay Emin Dursun, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Uğur Efe, Ereğli Garnizon Komutanı Binbaşı Adem Tol, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Hatay’dan gelen Aile yakınları ve çok sayıda silah arkadaşı katıldı.

Düzenlenen Törende Uzman Çavuş Fatih Kurt’un özgeçmişini ise Jandarma Teğmen Seyit Çavdar’ın okumasıyla,Ulu Cami İmamı Hasan Çınar’ın yaptığı duanın ardından, defnedilmek üzere doğduğu yer olan Hatay İline, sevenlerinin gözyaşları arasında birliğinden uğurlanırken, Gözü yaşlı eş Pınar Kurt’un ise ayakta durmakta zorlandı görürülürken yakınlarının yardımlarıyla dik durmaya çalıştığı görüldü.

Bizler’de Uzman Çavuş Fatih Kurt’a Allah’tan Rahmet diler Acılı Ailesine Mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.