1. HABERLER

  2. VARDAR TELEFERİKTE İDDİALI

VARDAR TELEFERİKTE İDDİALI

VARDAR TELEFERİKTE İDDİALIHalkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, yaptığı çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor. yaptığı hizmetlerini basın...

A+A-

VARDAR TELEFERİKTE İDDİALI

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, yaptığı çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor. yaptığı hizmetlerini basın ile paylaşan Vardar, çok hedeflerimiz var inşallah bunları tek tek yaparak Halkapınar’ın büyük sorunlarını çözeceğiz, vatandaşlarımızın da bizlere verdiği destek ile en iyi çalışmaları yaparak sorunlara neşter vurmaya devam edeceğiz dedi.

Vardar ; “ Bugüne kadar pek çok Belediye Başkanımızın hayalinde olan bir projeydi.Ama bu önemli proje bize nasip olacak.Saybaşı bölgesi dediğimiz alanda bulunan atıl binaları yıktırdık.Burada bugünlerde dolgu çalışması yapıyoruz.Bu alanın bir cephesi baraj manzaralı, diğer cephesi ise Halkapınar’ı gören bir cephesi olup,bu alanı Konya Alaaddin tepesi gibi bir çehreye kavuşturacağız.Burada çok amaçlı bir düğün salonu yapacağız.Bu alanı orman bitkileriyle yeşillik bir alana kavuşturmayı tasarlıyoruz.Buraya ayrıca kamelyalar koyup,çay bahçelerini de buradaki projemizde hayata geçirip,vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

VARDARIN HAYALİ TELEFERİK

Vardar ayrıca Halkapınar Saybaşı bölgesine bir de teleferik yapmayı düşündüklerini ifade ederek Kızlar Sarayı,Oğlanlar Sarayı dediğimiz tarihi alanın bulunduğu bölgede de yol açma çalışmalarımız iş makinelerimiz ve ekibimizle devam ediyor, o tarihi alanın restorasyon çalışmalarının ardından Halkapınar’ımızın bu bölgesini turistik ziyaretlere sunmayı hedeflemekteyiz, teleferik projesinin hayata geçirilmesi için çalışmaların yoğun bir şekilde devam edecektir dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.