1. HABERLER

  2. Yağcı Aday Adaylığını Açıkladı

Yağcı Aday Adaylığını Açıkladı

Yağcı Aday Adaylığını AçıkladıEreğli’nin daha fazla milletvekiline ihtiyacı olduğunu söyleyen Hüseyin Yağcı, “Cumhuriyet Halk Partisi’nden...

A+A-

Yağcı Aday Adaylığını Açıkladı

Ereğli’nin daha fazla milletvekiline ihtiyacı olduğunu söyleyen Hüseyin Yağcı, “Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olan diğer arkadaşlarımızın da ön seçimde desteklenmesi gerekiyor. Çünkü Ereğli’nin daha fazla milletvekiline ihtiyacı var” dedi.

Konuşmasında ön seçimin önemine de değinen Yağcı, “Genel merkezimiz, parti üyelerine verdiği değeri göstermiş ve milletin, kendi vekilini kendisinin belirlemesine imkan sağlamıştır” dedi.

Basın mensupları ile İvriz yolu üzerinde bir Otel’de kahvaltıda bir araya gelen Hüseyin Yağcı, CHP’li üyelerin, Ankara’da ki temsilcilerini kendilerinin belirleyeceğinin altını çizerek, “CHP’de siyaset yapmak ayrı bir şereftir. Aynı zamanda ateşten gömlektir. Ancak ülkemizin son zamanlarda getirildiği nokta, Cumhuriyet Halk Partilileri bu ateşten gömleği giymeye ve ülkenin geleceğini aydınlığı çıkarmaya sevk etmiştir. Ereğli’den şu ana kadar 4 tane aday adayı var. Ereğli’nin adayı 4 tane değil, 14 tane olsun. Ankara’daki temsilcilerini kendileri belirleyecek olan üyeler, Ereğli’nin adaylarına destek çıksın. Biz, diğer siyasi partilerden farklı bir partiyiz. Genel merkezimiz, milletvekili adayı konusunda parti üyelerine verdiği değeri ortaya koymuştur. Diğer siyasi partiler gibi atama yoluyla aday belirlemiyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.