1. HABERLER

  2. Yağcı, CHP’den Adaylığını Açıkladı

Yağcı, CHP’den Adaylığını Açıkladı

CHP Konya il Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İş Adamı Hüseyin Yağcı, CHP Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.CHP Konya Milletvekili...

A+A-

CHP Konya il Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen İş Adamı Hüseyin Yağcı, CHP Konya Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yağcı, CHP’nin iktidar yürüyüşüne katkı sağlamak ve Konya’nın sorunlarının takipçisi olmak için CHP’den Konya Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek, “Bir Türkiye ve Konya Sevdalısı olarak sürdürdüğüm siyasi çalışmalarımda CHP’nin düşünce yapısı, idealleri, hedefleri Cumhuriyet Halk Parti’sini benimsememdeki en büyük etkenlerin başında gelmektedir. Herkesin siyaset yapmak için sebepleri vardır. Benim en önemli sebebim vatan sevgisi ve bu vatana hizmet etme aşkımdır. Ben bu memlekete hizmet için varım. Topluma karşı sorumluluk duygusu taşıyan birisi olarak bu düşüncemi destekleyen siyasi partinin adı Cumhuriyet Halk Partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşüne katkı sağlamak ve bu yürüyüş içinde aktif rol almak, mesleki ve siyasi birikimimle birlikte halkımızın sesini meclise taşımak için aday adayı oldum. Bu yürüyüşte desteklerinizi bekliyorum. Çünkü sizlerin gücünü biliyorum. Sizler bu ülkenin temeli, harcı, betonusunuz. Sizler bu ülkenin gerçek sahiplerisiniz. Sizlere hizmet etmek benim için en önemli ayrıcalıktır. Ben yüreğimle, bilgimle, onurumla ve cesaretimle sizlere hizmet etmeye hazırım. Sizlerden alacağım güçle CHP’nin bir neferi olarak partimizin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağım. Bugün Türkiye’yi geleceğe taşıyacak kadroları ile Cumhuriyet Halk Partisi iktidar yolunda yürüyor. Bu yürüyüşün bir parçası olmak, sizlerle el ele, kol kola, omuz omuza bu yolda yürümek benim için onur ve gurur kaynağıdır” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.