1. HABERLER

  2. ETYEMEZ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

ETYEMEZ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Milletvekilliği için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevinden istifa eden Halil Etyemez,Ak Parti Konya İl Teşkilatı’na başvurusunu...

A+A-

Milletvekilliği için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevinden istifa eden Halil Etyemez,Ak Parti Konya İl Teşkilatı’na başvurusunu yaptı.

Demokratik düzenin ve siyasal hayatın meşruiyet kaynaklarının en önemlisi seçimlerdir. Belirtmek gerekir ki; bu meşruiyetin de tek temel dayanağı vardır o da aziz milletimizdir. Ak Parti 2002’den bu yana bu güzel ülkede milletimizle el ele vererek bir Anadolu ihtilali yaptı, milletin iktidarının önünü açarak, milletin söz sahibi olmasını sağladı. Biliyoruz ve inanıyoruz ki en güzel sığınak milletin vicdanıdır, milletin kalbidir, milletin iradesidir. Bu büyük devrime imza atan milletimizle birlikte ak parti kadroları tarihin gidişatını değiştirmenin de ötesinde, yeni Türkiye’nin en temel yapı taşları oldu. Bu büyük devrimin, bu kutlu yolculuğun, bu zorlu mücadelenin temelinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın vizyonu, deneyimi, rehberliği ve liderliği büyüktür. Onun liderliğinde, onun yol göstermesiyle gerçekleşen bir başarı öyküsü vardır. Bu uzun yolculuk, ondan devraldığımız bu kutlu emanetle, şimdi Anadolu’muzun kadim kültür şehri olan Konya’mız milletvekili, Konya’nın evladı, hemşerimiz Sn. Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU tarafından büyük bir mesuliyetle, vefakârlıkla ve kararlılıkla sürdürülmektedir. Bizler bu uzun, zorlu ve kutlu yolculukta, elimizden gelen gayreti göstererek, birlik ve beraberlik içinde, insanı yaşatma ülküsüyle, millete hizmet aşkıyla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. 2011 yılında da yine Konya’dan milletvekili adayı olarak üzerimize düşen vazife ve çalışmalarımızı eksiksiz bir şekilde yerine getirdik. Seçim sonrasında bizlere emanet edilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı vazifesini dört yıl boyunca en iyi şekilde ifa etmeye çalıştık. Bundan sonraki süreçte sizlerin teveccühü ile Konya Milletvekili olarak, Yüce Meclisimizin çatısı altında, Yeni Türkiye’nin inşası yolunda, Başta Konya’mız olmak üzere, ülkemize ve milletimize güzel hizmetlerle katkıda bulunacağıma inanıyorum. Bilmenizi isterim ki Yeni Türkiye; Vizyonuyla, icraatlarıyla her alanda pro-aktif bir Türkiye, Sosyal politikaları ile yaşatmaya dönük bir Türkiye, Eski söylemle köprü niteliğinden sıyrılıp, geçiş değil varış, köprü değil merkez olan bir Türkiye, Her alanda kaliteyi ve üstünlüğü ortaya koyacak bir Türkiye olacaktır. Medeniyetimiz büyük, tarihimiz kadim, ufkumuz geniş… Bu güne kadar millet ve hükümet olarak nice badireler atlattık, Parti kapatmalar, başörtüsü yasakları, gezi olayları, askeri-sivil darbe girişimleri, muhtıralar, paralel yapılanmalar, Kobani eylemleri gibi millet iradesine kast eden girişimlerin her birinde aynı dirayeti aynı kararlılığı gösterdik… Tüm bunlar eski Türkiye’nin hayatı son bulurken yaptığı son çırpınışlar, can çekişleridir. Bizler tüm bunları geride bıraktık. Bu kutlu yolda, bu erdemli davada, her yerde ve her zamanda; Allah yar ve yardımcımız olsun.

Başvurunun ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulunan Etyemez, ‘Bizler liderlerimizin yolunda Yeni Türkiye’nin yolunda var olmak için adım attık’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.