1. HABERLER

  2. Yaylalarda Oprukçu Sevdası

Yaylalarda Oprukçu Sevdası

Ereğli kent merkezinde olduğu kadar belediyelikten düşürülen kasabalarda da Hüseyin Oprukçu’ya destek her geçen gün artıyor. Belkaya’ya bağlı Sulukuyu...

A+A-

Ereğli kent merkezinde olduğu kadar belediyelikten düşürülen kasabalarda da Hüseyin Oprukçu’ya destek her geçen gün artıyor. Belkaya’ya bağlı Sulukuyu Yaylası gençleri de, “Hizmet demek Oprukçu demektir” diye slogan atıyorlar.

 

Yerel seçimlere sayılı günler kala Ereğli kent merkezinde olduğu kadar kasaba, köy ve yaylalarda da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyelikten düşürülerek mahalle haline getirilen kasabalarda ise ‘Hüseyin Oprukçu’ haykırışları her geçen gün biraz daha artıyor.

Ereğli kent merkezine yapılan yatırımların yanı sıra bu güne kadar hiçbir belediye hizmeti almamış olan köylere kadar hizmetin gitmiş olması, Hüseyin Opruk ismini partiler üstü olarak görülmesine neden oluyor. Bunun son örneği ise Belkaya Kasabası’na bağlı Sulukuyu Yaylasında yaşandı.

Belkaya Belediye Meclis Üyesi Halil Koyuncu, seçim çalışmalarının yaylalarda da sürdürüldüğünü ifade ederek, “Belkaya’nın bir çok köyden daha büyük yaylaları vardır ve bu yaylalarda insanların büyük bir çoğunluğu Ereğli’nin mevcut ve çalışkan başkanı Hüseyin Oprukçu’yu takdir ederek desteklemektedir. Geçtiğimiz günlerde SZulukuyu Yaylası gençleri toplanarak Hüseyin Oprukçu’ya olan sevgi ve saygılarını ifade ederek desteklerinin bu yönde gerçekleşeceği sözünü verdiler. Belkaya’nın merkezi dahil köy ve yaylalarında gerçekleştirilen çalışmalarımızda da bu desteğin artarak devam ettiğini görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise 2014 Mart seçimlerinden sonra Ereğli’nin bir mahallesi konumuna getirilecek olan kasabalardaki çalışmaların arzu edilenin üzerine çıkılarak alt ve üst yapı çalışmalarının tamamını gerçekleştirecekleri sözünü vererek, “Kasabalarımız ve köylerimiz seçimden sonra bilindiği gibi Ereğli’ye bağlı birer mahalle haline gelecek. Biz öncelikle kasaba ve köylerimizdeki alt yapıyı tamamlayarak üst yapıları tek tek hayata geçireceğiz. Ereğli’de hizmetin girmediği tek bir sokak dahi bırakmadığımız gibi, hizmet almamış tek bir köy, hatta yayla bırakmama kararlılığındayız. Bizim bu çalışma prensiplerimizi bilen ve takdir eden yaylalarımızda yaşayan halkımızın verdiği ve vereceği desteği çok önemsiyorum. Çünkü verecekleri desteğin onlara hizmet olarak geri döneceğini bende onlarda çok iyi biliyor” şeklinde konuştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.