1. HABERLER

  2. Yetişmiş Ağaç Dikimi Sürüyor

Yetişmiş Ağaç Dikimi Sürüyor

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin muhtelif yerlerine yetişmiş çam ağaç dikim işlemini sürdürüyor. Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin muhtelif yerlerine yetişmiş çam ağaç dikim işlemini sürdürüyor.

 

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri proje kapsamında ele alınan bölgelerde yetişmiş ağaç dikim çalışmalarına Necmettin Erbakan Eğitim Fakültesi kampus alanı ve Adana yolu üzerinde bulunan TÜV çevresinde devam ediyor.

Daha önceki dönemlerde de Eğitim Fakültesi ve Yüksekokulun da içerisinde bulunduğu kampus alanında bahçe düzenlemesi, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını gerçekleştiren Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu dönemde de yetişmiş çam ağaç dikimi yapıyor.

Ekipler ayrıca, Adana yolu üzerinde bulunan TÜV Türk’ün bulunduğu alanda da yetişmiş çam ağaç dikim işlemini gerçekleştirirken, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, görev süreleri içerisinde binlerce fidanı toprakla buluşturarak yeşil Ereğli için atılan adımlara çevre düzenlemesi adına yetişmiş ağaçların dikim işlemini de eklediklerini söyledi.

Başkan Oprukçu, ağaç sökme ve dikme makinesinin alınmasından sonra belli bölgelerde yetiştirdikleri ağaçların proje kapsamında taşınması gereken alanlara taşınmasını sağladıklarını ifade ederek, “Biz Yeşil Ereğli özlemini gidermek adına görev süremiz içerisinde önemli adımlar attık. Önümüzdeki dönemde de yine yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Geçmişte bahsedilen yeşil Ereğli’yi gelecek kuşaklara ancak bu çalışmalar ile ulaştırabiliriz. Belediyeciliğin beton blokları düzenlemekten daha ileri olduğunu biliyoruz ve bunun için binlerce fidanı toprakla buluşturmaya devam ediyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.