1. HABERLER

  2. Yine Bilinen Mevki Yine Kaza

Yine Bilinen Mevki Yine Kaza

Adana Konya Karayolu üzeri hortu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı, yavrulu köpek ise hayatını kaybetti.Seyir halindeki...

A+A-

Adana Konya Karayolu üzeri hortu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü yaralandı, yavrulu köpek ise hayatını kaybetti.

Seyir halindeki otomobil sürücüsü,önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücüsünün direksiyon kırarak farklı yöne kaçmasına rağmen yinede önüne çıkan başı boş köpeğe çarpmaktan kurtulamazken 31 RA 778 Plakalı otomobil sürücüsü ise, bu kazada hafif şekilde yaralanırken karayoluna çıkan köpek ise canından oldu.

Gün geçmiyorki o bölgede karayolu kenarında yada karayolu üzerinde bir köpeğin cansız bedeniyle karşılaşmayalım yine o bölge yine köpeğe çarpma kazası yine bilinen bölgede meydana gelen kazada Edinilen bilgiye göre akşam saatlerinde meydana gelen kazada, 31 RA 778 plakalı otomobil, Konya istikametinden Adana istikametine seyir halinde iken hortu mevkiinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücünün yaptığı ani fren ve manevra sonucu kontrolden çıkarak takla atmaktan kurtulan sürücü köpeğe çarpmaktan kurtulamadı bu kazada başı boşhayvan canından olurken sürücü hafif şekilde yaralandı.

Butür kazaları o bölgede sıkca meydana gelirken kimi zaman köpeğe çarpmamak için araçların yoldan çıkarak takla attığı geçmiş dönemlerde yaşanırken kimin zaman yaralanmalı kazalarında gerçekleştiği o bölgede başı boş köpek ölüleri ise o bölgede görülmektedir.

Bu tür kazaların önlenebilmesi için o bölgede çok farlı bir uygulama yapılması ve önlem alınması acilen gerekmetedir, bizden söylemesi ve uyarması diyoruz, o bölgede ölümlü kazalar olmaması için bu uyarıyı dikkate almak gerekiyor, çünkü o hayvanlarda can taşımakta dün kazada ölen hayvanın yavrulu bir hayvan olduğu görüntülerde de görüldü.

Kazasız bir karayolu dileğimizle yetkili merciler umarız ki bu uyarımızı dikkate alır diyor ve herkese iyi seyirler dileyerek, yolunuz ve farınız açık olsun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.