1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Açık Öğretim Fakültesi Sınav Duyurusu
Açık Öğretim Fakültesi Sınav Duyurusu

Açık Öğretim Fakültesi Sınav Duyurusu

Ereğli Eğitim Fakültesi İlçe Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa PEHLİVAN   yarın yapılacak AÖF  vize sınavlarına  girecek öğrencilere sınavda  dikkat etmeleri  gerekenler  hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.

A+A-

Ereğli Eğitim Fakültesi İlçe Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa PEHLİVAN   yarın yapılacak AÖF  vize sınavlarına  girecek öğrencilere sınavda  dikkat etmeleri  gerekenler  hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.

Ereğli Eğitim  Fakültesi İlçe Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa PEHLİVAN tarafından yapılan  basın açıklaması şöyle;

İlçemizde, 25-26 Kasım 2017 Cumartesi ve Pazar günleri toplam dört oturumda yapılacak olan Açıköğretim sınavları, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı ile ilgili adayların uyması gereken kurallar adaylar tarafından bilinmekle birlikte;

Adaylar sınava girebilmek için aşağıda belirtilen belgeleri mutlaka yanlarında bulundurmalıdırlar:

a)Sınav Giriş Belgesi; adayın kimlik bilgilerini, (varsa) fotoğrafını, sınavın içeriğini, merkezini, binasını, tarihini vb. bilgilerini gösteren belgedir. Aday, sınav türüne bağlı olarak bu belgeyi “Kılavuz”da veya duyurularda belirtildiği şekilde sağlamakla yükümlüdür.

b)Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi; fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir

İlçe Sınav Koordinasyon Kurulu, Ereğli Eğitim Fakültesi toplantı salonunda 23/11/2017 tarihinde saat 16:00’da İlçe Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa PEHLİVAN başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü İrfan CEYLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet GENÇ’ in katılımı ile toplanmış, 25-26 Kasım 2017 Cumartesi ve Pazar günleri saat 09.30 ve 14.00’te başlayacak olan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavı ile ilgili gerekli tedbirleri almıştır.

25-26 Kasım 2017 tarihlerinde İlçemizde gerçekleştirilecek olan Açıköğretim Fakültesi Sınavları ile ilgili olarak sınav görevi verilen okullar şunlardır: Ereğli Eğitim Fakültesi, Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu, Atatürk Anadolu Lisesi, Ereğli Fen Lisesi, Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi, Ereğli T Tipi Kapalı ve Açık Ceza Evi

Sınavlara Ereğli ve çevresinden 9 yardımcılı engelli, 9 yardımcısız engelli, 16 tutuklu ve hükümlü ve 1944 engelsiz olmak üzere toplam 1978 aday girecek, sınavlarda toplam 808 görevli görev yapacaktır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.