1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Açıköğretim Sınavlarına Girecek Öğrencilere Önemli Duyuru
Açıköğretim Sınavlarına Girecek Öğrencilere Önemli Duyuru

Açıköğretim Sınavlarına Girecek Öğrencilere Önemli Duyuru

AÖF Ereğli İlçe Sınav Kordinatörü Prof.Dr. Mustafa Pehlivan İlçemiz Ereğli de 13-14 Ocak  günleri toplam dört oturumda yapılacak olan Açıköğretim 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı  ile ilgili olarak adaylara  uyması gereken kurallar  hak

A+A-

AÖF Ereğli İlçe Sınav Kordinatörü Prof.Dr. Mustafa Pehlivan İlçemiz Ereğli de 13-14 Ocak  günleri toplam dört oturumda yapılacak olan Açıköğretim 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı  ile ilgili olarak adaylara  uyması gereken kurallar  hakkında bilgilendirici açıklamada bulundu.

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarında artık her belge kabul edilmeyecek.

AÖF Ereğli İlçe Sınav Kordinatörü Prof.Dr. Mustafa Pehlivan İlçemiz Ereğli de yapılacak olan AÖF sınavı hakkında Öğrencilere bilgilendirici açıklamalarda bulundu. Pehlivan,yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

'' Açıköğretim sınavlarına girecek olan öğrencilerin, sınava girebilmek için, fotoğraflı ve onaylı kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

Bu haftasonu gerçekleştirilecek olan sınav dahil olmak üzere bundan sonraki sınavlarda öğrenci kimlik kartı, ehliyet, baro kartı, mesleki kimlik kartları ve askeri kimlik belgesi artık geçerli olmayacak.

Öğrencilerin, sınava girebilmesi için 'fotoğraflı sınav giriş belgesi' ile 'fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi'ni (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart) yanında bulundurmaları gerekiyor.

Sınava giriş için gerekli olan bu iki belgeden birinin eksik olması durumunda ise öğrencinin sınava alınmayacak.

13-14 Ocak 2018 tarihlerinde ilçemizde gerçekleştirilecek olan Açıköğretim Fakültesi

Sınavları Ereğli Eğitim Fakültesi, Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu, Atatürk Anadolu Lisesi' Ereğli Fen Lisesi,Kazım Demirel Sevgi Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi, Ereğli T Tipi Kapalı ve Açık

Ceza Evi'nde gerçekleştirilecek.

Sınavlara Ereğli ve çevresinden 16 yardımcılı engelli, 9 yardımcısız engelli, 14 tutuklu ve

hükümlü ve 1502 engelsiz olmak üzere toplam 1541 aday girecek, sınavlarda toplam 833

görevli görev alacak.

İlçe Sınav Koordinasyon  Kurulu, Ereğli Eğitim Fakültesi toplantı salonunda İlçe Sınav Koordinatörü Prof Mustafa  Pehlivan Başkanlığında İlçe Emniyet  Müdür vekili Necdet Ercan, İlçe MEM İradet Genç'in katılımıyla  AÖF 2017-2018 Güz Dönem sonu sınavı ile ilgili  gerekli tedbirler alınmıştır.

AÖF Ereğli ilçe Sınav Koordinatörlüğü olarak ilçemizde, Türkiye'nin dört bir tarafında ve

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sınava girecek olan adaylara başarılar dilerim'' dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.