1. HABERLER

  2. Alt yapıda Bir Fazla Hizmet

Alt yapıda Bir Fazla Hizmet

Ereğli’nin en ücra yerleşim merkezlerine kadar hizmet kolu uzanan Ereğli Belediyesi vatandaşların taktirini almaya devam ediyor.Kanalizasyona kavuşan Hacı...

A+A-

Ereğli’nin en ücra yerleşim merkezlerine kadar hizmet kolu uzanan Ereğli Belediyesi vatandaşların taktirini almaya devam ediyor.

Kanalizasyona kavuşan Hacı Memiş Köyü Koraş mevkii sakinleri “ Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’nun Rabbim iki cihanda da gönlünün muradını versin “diyerek hizmet almanın memnuniyeti ile taktir duygularını dile getirdiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu ziyaret ederek yaşadıkları semtin kanalizasyon eksiğini dile getiren Hacı Memiş Köyü Koraş mevki sakinleri “ Talebimizin hemen değerlendirilip,ekiplerin gelip kanalizasyon çalışmalarına hızlı bir şekilde başlaması bizleri sevindirdi.Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu Ereğli için güzel çalışıyor,desteğimiz de oyumuz da Hüseyin Oprukçu’ya “ diyerek görüşlerini dile getirdiler.

Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu;“ Alt yapı noktasında eksik bırakmamaya gayret ediyoruz.Hemşerilerimin taleplerini kısa sürede değerlendirip,beklenen ve talep edilen hizmeti kısa sunmanın çabasındayız.Bu noktada yol arkadaşlarımla gece gündüz çalışıyoruz.Mesai mefhumu gözetmeden yol,kaldırım,asfalt ve alt yapı hizmetlerimizi bir fazla sunalım istiyoruz.Belediyemizin rutin hizmetleri yanında Ereğli’nin geleceği için projelerimizi de hayata geçirmeye devam ediyoruz “ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.