1. HABERLER

  2. Belediye Aş Ocağına Yeni Hizmet Aracı

Belediye Aş Ocağına Yeni Hizmet Aracı

“ Ereğli Belediyesi Aş Ocağı yeni hizmet aracına kavuşurken,amacın hizmette kaliteyi artırmak olduğu belirtildi “Belediye tarafından Ereğli ‘nin...

A+A-

“ Ereğli Belediyesi Aş Ocağı yeni hizmet aracına kavuşurken,amacın hizmette kaliteyi artırmak olduğu belirtildi “

Belediye tarafından Ereğli ‘nin 37 mahallesinde 60 ayrı noktada her gün ihtiyaç sahiplerine 3 öğün sıcak yemek dağıtımının yapıldığı Aş Ocağına yeni bir Fort Transit hizmet aracının kazandırıldığı bildirildi.

Ereğli Belediyesi , Sosyal Belediyecilik adına sunduğu önemli hizmetlerle yardımlaşmanın güzel bir örneğini oluşturuyor. Belediye olarak yapılması gereken temel hizmetlerin yanı sıra Ereğli’nin geleceğine yönelik kalıcı projelerle şehrin ufkunu açacak hizmetleri ortaya koyan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu , fakir fukaraya da el uzatıp yardım ve desteğini sunarak , Sosyal Belediyecilik kimliği ile ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduğunu gösteriyor.

“ Zaman yardımlaşma , bir ve beraber olma , paylaşma zamanıdır. Hiçbir hemşerim aç ve açıkta kalmasın istiyoruz “ diyen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu; “Belediye bünyesindeki aş ocağı vasıtasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün üç öğün sıcak yemek ulaştırıyor. 1500 vatandaşımıza 3 öğün olarak sıcak yemek ulaştırıyoruz “ diyen Belediye Başkanı Oprukçu açıklamasında aş ocağının işleyişi hakkında şu bilgilere de yer veriyor ; Ağız tadıyla yenebilecek nitelikte yemekler üretebilmekte ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize mahallelerine giderek sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bu bir sosyal yardım projesi , sosyal Belediyecilik çerçevesinde gelişen bir projedir. Öteden beri uygulana gelmiş ancak bu dönem daha bir nezih , kalorisi biraz daha yüksek ve doyurucu nitelikte ikram edilmeye gayret ediliyor. Temennimiz hemşerilerimiz aş ocağından yemek alma ihtiyacı hissetmeyecek bir gelir düzeyine ulaşırlar. Ancak düşmez kalkmaz bir Allah. Bu manada ihtiyaç sahibi olan hemşerilerimize biz ,Ereğli Belediyesi olarak yemeğimizle , gıda yardımlarımızla ,temizlik malzemelerimizle ve özellikle sıcak yemeklerimizle ulaşmaya gayret ediyoruz. 1500 vatandaşımıza 3 öğün sıcak yemek ulaştırıyoruz.Belediye Aş Ocağımız bünyesine kazandırdığımız yeni hizmet aracının da hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum “dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.