1. HABERLER

  2. Atletizm, Güreş ve Yüzme Takımlarımız Göz Doldurdu

Atletizm, Güreş ve Yüzme Takımlarımız Göz Doldurdu

             Konya Büyükşehir Belediyespor’un atletizm, güreş ve yüzme takımları katıldıkları...

A+A-
             Konya Büyükşehir Belediyespor’un atletizm, güreş ve yüzme takımları katıldıkları müsabakalarda elde ettikleri derecelerle herkesin takdirini kazandılar.

Konya Büyükşehir Belediyespor’un atletizm, güreş ve yüzme takımları katıldıkları müsabakalarda önemli dereceler elde ettiler.

KULÜPLER KROS LİGİ MÜSABAKALARI

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen Küçük ve Yıldız Kulüpler Kros Ligi 2. Kademe Yarışları Kırıkkale'de yapıldı.

8 şehirden takımların katılımıyla gerçekleşen yarışmalarda Konya Büyükşehir Belediyespor, Küçük Bayanlar kategorisinde takım olarak birinci oldu. Küçük Bayanlar kategorisinde Büyükşehir Belediyespor’dan Yeşim İtmeç’in ferdi olarak ikinci olduğu yarışlarda Vedat Demir de Küçük Erkekler kategorisinde ikinci oldu. Konya Büyükşehir Belediyespor takım olarak Küçük Erkekler kategorisinde ikinci, Yıldız Bayanlar kategorisinde üçüncü olurken yarışları 3 kupa, 2 madalya ile tamamladı.

KONYA OKULLAR ARASI GÜREŞ ŞAMPİYONASI

Konya’da yapılan Okullar Arası Güreş Şampiyonası’na katılan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, elde ettiği derecelerle takım halinde 1. oldu. Müsabakalarda Konya Büyükşehir Belediyespor’dan

İsmail Oruçoğlu 32 kiloda, Murat Avcı 35 kiloda, Furkan Abaka 47 kiloda, Furkan Karaca 53 kiloda, Bilal BAktemur 85 kiloda, Mustafa Kara 66 kiloda birinci olurken; Mustafa Yılmaz ve Ahmet Ali Şahin 38 kiloda ikinci, Süleyman Can ise 35 kiloda üçüncü oldu. Öte yandan, 2013 yılında Aksaray’da yapılan Minikler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 2. olan Konya Büyükşehir Belediyesporlu İsmail Oruçoğlu Gaziantep’te gerçekleştirilecek olimpiyat hazırlık kampına davet edildi.

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ YÜZME MÜSABAKALARI

Anadolu Yıldızlar Ligi yüzme yarışları, 7 ilden 120 sporcunun katılımı ile Kayseri’de yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyespor’dan Hasan Erdem Yavuz, 50 metre ve 100 metre kurbağalamada 1. olurken 200 metre kurbağalamada 2. oldu.

Konya Büyükşehir Belediyespor, müsabakalarda elde ettiği sonuçlarla takım halinde 3. olurken; yapılan bayrak yarışlarında ise kız ve erkek takımlarımız üçüncü oldu. Konya Büyükşehir Belediyespor, elde ettiği derecelerle Mart ayında Mersin’de yapılacak yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.