1. HABERLER

  2. Atmaca , Gazeteciler Gününü kutladı

Atmaca , Gazeteciler Gününü kutladı

Bugün 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Ulu Önder Atatürk’ünde sözünde belirttiği gibi ‘’Basın Bir Milletin Müşterek Sesidir. Sözleriyle...

A+A-

Bugün 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Ulu Önder Atatürk’ünde sözünde belirttiği gibi ‘’Basın Bir Milletin Müşterek Sesidir. Sözleriyle başlayan

Atmaca, Gazetecilik fedakarlık isteyen, Gönüllülük isteyen şartları ağır , zor ve önemli bir meslektir.

Basın çalışanlarının, Kamuoyunu ve Toplumu bilgilendirme ve aydınlatma gibi önemli bir görevi büyük fedakarlıkla zor şartlar içerisinde yerine getirmeye çalıştığını ifade eden METRO TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca, “Gazetecilik fedakarlık isteyen, şartları ağır olan önemli bir meslektir.

Kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan meslektaşlarımız, içinde bulunduğu şartların tüm ağırlığına aldırmaksızın görevlerini büyük özveriyle yerine getirmeye çalışmaktadır.

Mesleğimize gönül vermiş Yüreği avuçlarında, vicdanı gözlerinde gece gündüz demeden çalışan, 7/24 meslek aşkıyla haber peşinde koşan objekjtif habercilik ilkesiyle her koşulda mesleğini icra eden ve kalemini satmayan tüm basın çalışanlarının gazeteci meslektaşlarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlarım.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.